Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε πως μένουμε σε ένα άνετο loft, με μεγάλους και άνετους χώρους. Η πραγματικότητα είναι πως μένουμε όπου μας επιτρέπει το μηνιαίο budget μας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roomporn ™ (@roomporn)

 Και πως να χωρέσουν όλες οι ιδέες μας για τη διακόσμηση μέσα σε 56 τ.μ.;

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη / (@withwendy)

Εάν προσπαθείς να χωρέσεις και εσύ τη ζωή σου και τις ιδέες σου σε ένα μικρό χώρο μοιραζόμαστε μαζί σου πέντε tips εξοικονόμησης χώρου που θα σε βοηθήσουν να μείνεις οργανωμένη (και υγιής) στο μικροσκοπικό σου διαμέρισμα.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο θα σου σώσει τη ζωή. Εκεί θα βάλεις όλα αυτά τα πράγματα, από σεντόνια και παπλώματα μέχρι ρούχα, που δεν χωράνε στις ντουλάπες σου. Για το σαλόνι σου επέλεξε σκαμπό ή καναπέ με αποθηκευτικό χώρο.

Πτυσσόμενα τραπέζια

Ένα πτυσσόμενο τραπέζι μπορεί να είναι το τέλειο μεταβατικό στοιχείο μεταξύ της κουζίνας και του σαλονιού σου εάν βρίσκονται σε ενιαίο χώρο. Εάν δεν το χρειάζεσαι απλά το αναδιπλώνεις και το αποθηκεύεις. Εναλλακτικά βάζεις μια καρέκλα όταν δεν το χρησιμοποιείς και έχεις ένα άνετο work station όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

Ράφια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loula (@cestpastoiquicommandes)

Το πιο πρακτικό κομμάτι για βιβλία, φυτά, βάζα ή άλλα μπιχλιμπίδια. Θυμήσου να τα ασφαλίσεις καλά όταν τα βάζεις στον τοίχο σου για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα.

Τρόλεϊ Κουζίνας

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VASAGLE (@vasaglefurniture)

Το πρόβλημα του περιορισμένου χώρου στην κουζίνα σου σίγουρα θα το λύσει ένα τρόλεϊ.  Προσπάθησε να βρεις ένα με επίπεδη επιφάνεια για να διπλασιάσεις τη χρήση του καθώς θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και για να ακουμπάς πάνω πράγματα κατά την προετοιμασία του φαγητού.

featured photo: unsplash.com/@fromitaly