Αναρωτιέσαι και εσύ πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου για να το ανανεώσεις τώρα που ξοδεύεις ακόμα περισσότερο χρόνο εκεί; Σε περίπτωση που σε φοβίζει η διαδικασία αυτής της ανανέωσης πρέπει να ξέρεις πως μπορείς να το κάνει μέσα από πολύ μικρές αλλαγές. Το κυριότερο είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Μπορείς να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια που ενώ φαίνονται ακριβά, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Παρακάτω είναι τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείς να αναβαθμίσεις τον χώρο σου εύκολα και οικονομικά.

Vintage καθρέπτης

Ένας μεγάλος vintage χρυσός καθρέφτης είναι αυτό που χρειάζεσαι τώρα στο σαλόνι σου. Είναι ένα κομμάτι που το έχεις δει τόσο σε μαγαζιά με είδη σπιτιού όσο και καθημερινά στο feed σου στα social media. Αυτό που είναι σίγουρο, εκτός από το ότι θα αναβαθμίσεις τον χώρο σου προσθέτοντας ένα έργο τέχνης, είναι πως θα εκπλαγείς όταν δεις ότι δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία για να τον αποκτήσεις.

Κεραμικά εμπνευσμένα από το γυναικείο σώμα

Είμαστε περήφανες για τη γυναικεία φύση μας, και υπάρχουν αντικείμενα που την αναδεικνύουν με τρόπους που δεν είχες φανταστεί. Τα παραπάνω μοναδικά κομμάτια αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα με έναν εξαιρετικά κομψό τρόπο. Μια σειρά τέτοιων διακοσμητικών στο σαλόνι σου ή στο υπνοδωμάτιό σου θα αναβαθμίσει σίγουρα την αισθητική του χώρου.

Pampas Grass

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interiorfamily (@interiorhoch3)

Το μόνο που χρειάζεσαι για για να φωτίσεις τον διάδρομο ή αυτήν την άχαρη γωνία του δωματίου σου χωρίς καμία προσπάθεια είναι αυτό το εξωτικό φυτό. Το pampas grass μπορεί να δείχνει ως υπερβολικά μίνιμαλ επιλογή φυτού αλλά είναι ότι πιο κομψό μπορείς να προσθέσεις στον χώρο σου αυτήν τη στιγμή.

Ανανέωσε κάποια από τα έπιπλά σου

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ada (@zielona_kanapa)

Μην φοβάσαι να επενδύσεις σε μερικά βασικά κομμάτια όταν θέλεις να αναβαθμίσεις τον χώρο σου. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλα τα έπιπλα σου. Μπορείς όπως να ξεκινήσεις επενδύοντας σε μια πολυθρόνα για το σαλόνι. Εάν έχεις στο μυαλό σου το τελικό όραμα για το πώς θέλεις να μοιάζει ο χώρος σου, η ανανέωση των επίπλων σου είναι μια εξαιρετική ιδέα!

featured photo: pexels.com/@sammsara