Οι φήμες για την ταινία Ticket to Paradise κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στον κινηματογραφικό κόσμο. Ωστόσο, η ανακοίνωση του καστ αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους, μια και η ταινία θα γίνει η αφορμή να ξανασυναντηθούν στην μεγάλη οθόνη η Julia Roberts και ο George Clooney.

To Ticket to Paradise θα σου θυμίσει τα κλασικά rom-coms των ’90s

Στην ταινία, οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάποτε είχαν παντρευτεί πολύ αυθόρμητα. Αν και πλέον έχουν απομακρυνθεί, οι δυο τους καλούνται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για χάρη της κόρης τους. Η Lily, μετά την αποφοίτηση της κανονίζει ένα ταξίδι στο Μπαλί για να το γιορτάσει. Εκεί αποφασίζει πολύ βιαστικά και αυθόρμητα να παντρευτεί έναν ντόπιο που μόλις γνώρισε. Έτσι, οι γονείς μπαίνουν στο πρώτο αεροπλάνο για Μπαλί ώστε να προσπαθήσουν να πείσουν τη Lily να μην κάνει το ίδιο λάθος με αυτούς. Φυσικά, όπως φαίνεται και από νέο trailer της ταινίας, η συνύπαρξη τους δεν κυλά όσο αρμονικά πιθανότατα θα ήθελαν.

“Τα χειρότερα 19 χρόνια της ζωής μου”

Αυτή είναι η ατάκα που χρησιμοποιεί ο Clooney στην ταινία Ticket to Paradise για να περιγράψει τον γάμο του με την Roberts. Πρόκειται για μία πολύ ενδεικτική σκηνή που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις όλες τις αναποδιές αλλά και την αντιπάθεια που υπάρχει ανάμεσά τους.

Μετά τη Sandra Bullock και την ταινία The Lost City, η Julia Roberts με το Ticket to Paradise φαίνεται πως είναι η επόμενη αγαπημένη ηθοποιός που επιστρέφει στις κλασικές ρομαντικές κομεντί. Πριν από μερικά χρόνια, και τα δύο αυτά ονόματα ήταν συνυφασμένα με τις rom-coms που κέρδιζαν τα box office παγκοσμίως. Τώρα μπορούμε επίσημα να πούμε ότι διανύουμε μία εποχή αναγέννηση των ρομαντικών κομεντί, με αυτές τις δύο στο τιμόνι.

Το Ticket to Paradise θα κυκλοφορήσει φέτος τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους και όλοι ήδη ανυπομονούν.