Οι κακές ημέρες υπάρχουν στις ζωές όλων μας. Κάποιες φαίνονται από την αρχή ότι δεν θα κυλήσουν ομαλά και κάποιες μας το κρατάνε για έκπληξη και μας απογοητεύουν στο τελείωμά τους. Και ο καθένας μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί σε αυτές τις ημέρες. Τι χρειάζεται όμως ο καθένας για να τα καταφέρει, και στο τέλος της ημέρας να έχει αφήσει πίσω του τα άσχημα στιγμιότυπα;

Εδώ θα δεις τι ακριβώς χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να χαλαρώσει, μετά από μια πραγματικά κακή ημέρα.

Κριός: Σωματική άσκηση

Ίσως να πάει για τρέξιμο, να πάει γυμναστήριο, να κάνει σεξ ή ακόμα και κάτι πιο απλό, όπως να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι. Οτιδήποτε του επιτρέπει να διοχετεύσει τη θλίψη και την ενέργεια του αλλού, τον κάνει αμέσως πιο χαρούμενο.

Ταύρος: Να περιποιηθεί τον εαυτό του

Όταν έχει μια δύσκολη μέρα ένας Ταύρος, ξέρει ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να περιποιηθεί τον εαυτό του. Είτε θα επισκεφτεί ένα σπα, είτε απλώς θα κάνει στο σπίτι ένα ζεστό μπάνιο με ένα ποτήρι κρασί. Μια μόνο κακή μέρα είναι πολύ λίγη για να χαλάσει τη διάθεση του.

Δίδυμοι: Βομβαρδίζει με μηνύματα τα group chats

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι λατρεύουν την επικοινωνία. Για αυτό έχουν πολλές ομαδικές συνομιλίες με διαφορετικά άτομα και σε αυτές στρέφεται σε κάθε δύσκολη στιγμή. Θα ξεκινήσει πρώτος μια αστεία ομαδική συνομιλία, απλά για να ξεχαστεί.

Καρκίνος: Να κάνει μια ενδελεχή συζήτηση με ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Οι Καρκίνοι έχουν συνηθίσει να είναι αυτοί που βοηθάνε τους άλλους, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο για αυτούς να λένε ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, αν έχουν έναν αξιόπιστο αγαπημένο τους άτομο, το μόνο που χρειάζονται είναι να ανοιχτούν. Μόλις μπορέσουν να πουν τα θέματά τους δυνατά, θα διαπιστώσουν ότι αισθάνονται πολύ καλύτερα.

Λέων: Να θυμάται τα θετικά χαρακτηριστικά του

Ενώ ο Λέων συνήθως έχει αρκετή αυτοπεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι βγαίνει αλώβητος από κακές μέρες. Όταν κάποιος του επιτεθεί, κλωνίζεται η αυτοπεποίθησή του. Παρόλο που μπορεί να γνωρίζουν ποια είναι τα δυνατά του σημεία, είναι πολύ χρήσιμο να ακούει από κάποιον άλλο για τις καλές τους ιδιότητες.

Παρθένος: Να εστιάσει στο να κάνει καλύτερη την υπόλοιπη ημέρα του

Αν και ο καθένας μας έχει τις ευάλωτες στιγμές του, ο Παρθένος ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση όταν περνάει δύσκολα. Προτιμούν να σκεφτεί το υπόλοιπο της ημέρας του. Μπορεί να μην είναι σε θέση να αλλάξει τα άσχημα πράγματα, αλλά μπορεί να κάνουν το καλύτερο για τον υπόλοιπο χρόνο του.

Ζυγός: Να κάνουν μια έξοδο με τους φίλους τους

Οι Ζυγοί σπάνια θέλουν να είναι μόνοι τους, και αυτό ισχύει και όταν έχουν μια κακή μέρα. Χρειάζονται έναν ώμο για να ακουμπήσουν, κάποιον να τους πει ότι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζονται ένα φίλο να τους βγάλει από το σπίτι για να ξεχαστούν.

Σκορπιός: Για απόδραση

Μπορεί να είναι δελεαστικό για έναν Σκορπιό να κλειδωθεί στο σπίτια του όταν αντιμετωπίζει μια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο, όταν περνάει πραγματικά άσχημα, το μόνο που θέλει είναι να ταξιδέψει μόνος του. Οι αποδράσεις είναι οι μόνες που τον χαλαρώνουν.

Τοξότης: Να πάει ένα roadtrip

Ο Τοξότης σε αυτό το κομμάτι μοιάζει πολύ με τον Σκορπιό. Όταν έχει μια κακή μέρα, θέλει να φεύγει χωρίς να τον νοιάζει ο προορισμός. Ιδανικά θέλει να οδηγεί ο ίδιος, χωρίς συνοδηγό.

Αιγόκερως: Να του υπενθυμίσει κάποιος τα επιτεύγματά του

Οι Αιγόκεροι ασκούν έτσι και αλλιώς μεγάλη πίεση στον εαυτό τους και αντιμετωπίζουν κακές μέρες αρκετά συχνά. Όποτε το μόνο που μπορεί να τους χαλαρώσει και να του κάνει να συνεχίσουν την προσπάθεια είναι μια υπενθύμιση όλων των πραγμάτων που έχουν επιτύχει μέχρι τώρα.

Υδροχόος: Να συζητάει με κάποιον για φιλοσοφικά ερωτήματα

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην του αρέσει να παραδέχεται ότι δυσκολεύεται, ακόμη και ένας Υδροχόος γνωρίζει ότι δεν εξαιρείται από μια κακή ημέρα. Το καλύτερο πράγμα για να ενισχύσει το πνεύμα του είναι να μιλήσει για άλλα ζητήματα που συμβαίνουν στον κόσμο, και να κάνει πιο φιλοσοφικές συζητήσεις.

Ιχθύς: Να έχει κάποιον να τον φροντίζει

Οι Ιχθείς θέλουν να νιώθουν πως όσο δύσκολα και να περνάνε, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους νοιάζονται. Δεν θέλουν να ενοχλούν τους άλλους, αλλά αν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να μιλήσει μαζί τους σε μια κακή στιγμή, θα νιώσουν καλύτερα αμέσως.

featured photo: @galinkazhi