Πολλά προϊόντα υπόσχονται θαυματουργά αποτελέσματα, λίγα όμως καταφέρνουν να τα προσφέρουν από την πρώτη κιόλας χρήση, όμως, το Hair Perfector της Olaplex είναι ένα από αυτά!

Διάβασε παρακάτω τι έκανε για εμάς, και τι θα κάνει και για τα δικά σου μαλλιά.

Με την πρώτη ματιά είναι μια ακόμα μάσκα μαλλιών. Το εφαρμόζεις σε νωπή τρίχα πριν λουστείς και το αφήνεις για όση ώρα θες, από 30’ μέχρι όλο το βράδυ. Έπειτα, το ξεβγάζεις και λούζεσαι κανονικά, ιδανικά με το σαμπουάν και conditioner της σειράς. Ως εδώ δε φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό ή μοναδικό.

Διαβάζοντας την περιγραφή στη συσκευασία, βλέπεις ότι επανορθώνει και ενδυναμώνει την τρίχα. Αμέσως αυτός είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να το δοκιμάσεις. Πιο συγκεκριμένα, το προϊόν αυτό λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της περιποίησης στο κομμωτήριο και στο σπίτι. Πρακτικά, επιμηκύνει τη φροντίδα που έχουν λάβει τα μαλλιά σου από ανάλογες κομμωτηριακές θεραπείες.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν έχεις κάνει κάποια πρόσφατη επίσκεψη στο κομμωτήριο, το No. 3 της Olaplex θα ωφελήσει την υγεία της τρίχας σου. Ουσιαστικά λειτουργεί αποκαθιστώντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και ενδυναμώνοντας του δεσμούς της τρίχας.

Έχει πατενταρισμένη τεχνολογία και ενισχύει σημαντικά, και ορατά, την υγεία, την υφή και τη δύναμη των μαλλιών σου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX GREECE (@olaplex_greece)

Αντίθετα από υπερβολικούς ισχυρισμούς, αυτά ακριβώς είναι και τα αποτελέσματα που βλέπεις με τη χρήση. Μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή τα μαλλιά είναι πιο λεία, μαλακά, λαμπερά και ογκώδη. Τα βλέπεις και τα αισθάνεσαι άμεσα πιο υγιή ενώ τα οφέλη αυτά γίνονται εντονότερα με κάθε χρήση. Ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σου μπορείς να το χρησιμοποιείς 1 έως και 3 φορές την εβδομάδα. Για ακόμη καλύτερα  αποτελέσματα συνδύασε το με το No. 4 και No. 5 της Olaplex, δηλαδή το σαμπουάν και conditioner της σειράς. Επίσης, εάν το συνδυάσεις με το No. 0 της Olaplex η δράση του θα είναι ακόμη πιο εμφανής, αφού το No. 0 δρα ως booster.

Με όποια συχνότητα ή συνδυασμό επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις, ένα είναι σίγουρο. Το Hair Perfector χρειάζεται μια θέση στο ράφι του μπάνιου σου!

Μπορείς να το προμηθευτείς ηλεκτρονικά, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα Olaplex εδώ