Υπάρχει μία στιγμή στη σχέση σου με τη ντουλάπα, που μπορεί να αποδυναμώσει την όποια καλή σας επικοινωνία. Είναι εκείνη που τα πόδια σου νευρικά βγάζουν και ξαναφορούν ο,τι βρεθεί μπροστά σου, πεταμένα μπλουζάκια καινούρια και παλιά απορρίπτονται και ένα αγόρι σε περιμένει στις 20:00 στο καφέ. Ένα καινούριο αγόρι, που δεν έχεις ξαναβγεί, ούτε καν γνωρίσει είναι η αφορμή να επανεξετάσεις τη σχέση με τη γκαρνταρόμπα σου ή και όχι, αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Αν μπορείς να θυμάσαι ότι σε μία τέτοια στιγμή είναι σημαντική η αυτοπεποίθηση σου, για την ομαλή και ενδιαφέρουσα εξέλιξη της βραδιάς, τότε δεν θα σου φανεί παράξενο το γεγονός να πρέπει να ντυθείς όσο πιο “εσύ” γίνεται, για να νιώθεις σίγουρη και όμορφη.

Τι θα φορεσεις σε ενα τυφλο ραντεβου

Σε περίπτωση που είσαι σπίτι, διάλεξε μία λευκή μπλούζα, φανελάκι ή πουκάμισο και κάνε τον απόλυτο συνδυασμό με μαύρο ή γκρι τζιν και ένα ζευγάρι γόβες με χρώμα. Δεν υπάρχει καλύτερος και πιο ασφαλής συνδυασμός, ώστε να δείξεις σοφιστικέ και άνετη.

Τι θα φορεσεις σε ενα τυφλο ραντεβου

Με τη δουλειά να παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, δεν είπε κανείς να μη χωρέσεις το νέο σου ραντεβού, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις αλλά προσθέτοντας ή αφαιρώντας. Εκείνη τη μέρα μείνε απλή, παίρνοντας μαζί τα ψηλά πέδιλα ή ο,τι θεωρείς πιο επίσημο ή άνετο και μία μικρή τσάντα. Επιπλέον ένα ιδιαίτερο κολιέ ή σκουλαρίκια δεν θα μαρτυρήσουν, ότι πριν λίγο ήσουν στην δουλειά.

Τι θα φορεσεις σε ενα τυφλο ραντεβου

Οι ειδικοί λένε ότι είναι εντάξει να δείξεις λίγο δέρμα με ο,τι θα φορέσεις, αλλά να έχεις επίγνωση το πόσο, όταν πρόκειται μάλιστα για ένα αγόρι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Έτσι αν επρόκειτο να το κάνεις, μείνε στην επιλογή ενός mini φορέματος, με την προϋπόθεση όμως να δείχνει σοφιστικέ και preppy, ενώ αν επιλέξεις μπλούζα, το off the shoulder trend θα σε κολακέψει με μέτρο.

Απόφυγε να βάλεις το mum τζιν σου ή παπούτσια που θα φορούσες στο ραντεβού με τις φίλες σου. Η σκέψη των αγοριών είναι πιο απλή, κάνοντάς τους να αρκούνται στα απολύτως απαραίτητα και να κατανοούν ή να διαθέτουν στο fashion λεξιλόγιο τους πολύ απλά trends.