5 πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι που είναι σε μακροχρόνια σχέση

5 πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι όταν είναι σε μακροχρόνια σχέση

Όταν περνάς χρόνο με έναν άνθρωπο σε καθημερινή βάση, πόσο μάλλον αν είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο για χρόνια, η σχέση σας θα αλλάξει. Αλλά θα αλλάξετε και εσείς μέσα από αυτό. Με την πάροδο του χρόνου, ένα ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια, θα αλλάξει. Οι δυο άνθρωποι θα αρχίσουν να μοιάζουν μεταξύ τους όλο και περισσότερο. Περνούν τόσο χρόνο μαζί που αποκτούν τις ίδιες συνήθειες, τους ίδιους τρόπους, μπορεί μέχρι και να φορούν παρόμοια ρούχα.

Υπάρχου 5 αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά ενός ζευγαριού όταν είναι σε μακροχρόνια σχέση. Ίσως να δεις και τη σχέση σου με το σύντροφό σου μέσα σε αυτά.

Αρχίζετε να μοιάζετε μεταξύ σας

Φυσικά δεν θα το κάνετε επίτηδες αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να αρχίσετε να φοράτε παρόμοια ρούχα και να έχετε παρόμοιες εκφράσεις. Μιμείστε συνέχεια ο ένας τις εκφράσεις του άλλου.

Μιλάτε με τον ίδιο τρόπο

Θα δείτε πως μεταξύ σας έχετε βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και θα υπάρξουν κάποια επιφωνήματα, κάποιες λέξεις που θα είναι μόνο δικές σας. Θα έχετε τα δικά σας αστεία και τα δικά σας nicknames. Μπορεί όμως να δείτε ομοιότητα ακόμα και και στον τρόπο που προφέρετε κάποιες λέξεις. 

Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας αλλάζουν

Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα που έκανε ο ένας από τους δυο σας πριν τη σχέση μπορεί τώρα να γίνουν πράγματα που έχετε κοινά. Μπορεί να τρώτε το ίδιο πρωινό, να κάνετε το ίδιο είδος γυμναστικής, να παρακολουθείτε τις ίδιες σειρές. Μπορεί ακόμα σαν ζευγάρι να μάθετε να σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο!

https://www.instagram.com/p/B27UCVvAqS9/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι συνήθειες του ύπνου αλλάζουν

Ο ένας κάποτε ήθελε φωτάκι ενώ ο άλλος όχι. Τώρα έχετε συμβιβαστεί σε μία μέση λύση. Έχετε ο καθένας τη μεριά σας στο κρεβάτι. Ξυπνάτε και κοιμάστε την ίδια ώρα. Ξέρετε να μην κλοτσήσετε τον άλλον μέσα στον ύπνο σας. 

Έχετε την απόλυτη άνεση μεταξύ σας

Έχετε περάσει το στάδιο όπου ντρέπεστε να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τον άλλον. Νιώθετε άνετα να κυκλοφορείτε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν σας νοιάζει καν αν η πόρτα του μπάνιου είναι ανοιχτή ή κλειστή. Εκεί ξέρετε πως έχετε φτάσει το απόλυτο comfort zone. 

View this post on Instagram

“Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, Be calm–love me–today–yesterday–what tearful longings for you–you–you–my life–my all–farewell. Oh continue to love me–never misjudge the most faithful heart of your beloved. Ever thine. Ever mine. Ever ours.” - Beethoven . . . . . #carriebradshaw #carriebradshawquotes #sexandthecityquotes #sexandthecityvideo #sexandthecitystyle #carrieandbig #heartbroken #love #lovequotes #like4likes #likeforfollow #likelike #likeforlikeback #follow4followback #followers #likeit #recent #recentforrecent #recent #sarahjessicaparker #boyfriend #girlfriend #longdistancerelationship #beethoven #immortalbeloved #bigandcarrie #loveyou

A post shared by LiveLargeLoveLoud (@livelargeloveloud_) on

Featured image: fq.co.nz
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.