Μπιπ μπιπ! Μήνυμα στο κινητό (καλά, ίσως δεν κάνει μπιπ-μπιπ παρατήστε με). Πώς αντιδρούν τα αγοράκια και πώς τα κοριτσάκια; Υποθέτω πως ανάλογα με το μήνυμα γίνεται κάπως έτσι…!

giphy-43

Μήνυμα: Γεια!

Τι κάνει ένας άντρας: Σκέφτεται ότι το έριξε το γκομενάκι, τελειωμένη δουλειά. Παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του να του πει «δε σου είπα ότι θα στείλει ρε μαλάκα; Αφού ήταν ψημένη η γκόμενα. Ναι ναι γουστάρει τρελά ρε αφού μόνο που δεν μου την έπεσε στο μήνυμα». Ελέγχει να δει αν έχει προφυλακτικά.

Τι κάνει μια γυναίκα: Ανοίγει το μήνυμα. Το κοιτάει, το μελετάει. «Τι ώρα μου το έστειλε;» «Γιατί έβαλε θαυμαστικό;» «Να απαντήσω αμέσως ή να τον αφήσω να ψήνεται;». Ταυτόχρονα παίρνει τηλέφωνο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ και τους λέει πως «πρέπει να συναντηθούμε για καφέ έχω να σας πω». Μαζεύονται, τους ανακοινώνει πως έλαβε μήνυμα, κάνουν ένα σχετικό συμβούλιο, υπάρχουν συμμαχίες, πολυφωνία, ψηφοφορίες, πρακτικά, βέτο, κ.λπ. Στο τέλος καταλήγουν σε συμφωνία. Απαντάει «Γεια». Χωρίς θαυμαστικό, μη φανούμε και απελπισμένες.

45f34083f5289c43facecd0d8e479bf7

Μήνυμα: (μετά το ραντεβού) Σε ευχαριστώ για σήμερα. Να το ξανακάνουμε!

Τι κάνει ένας άντρας: Έχει ήδη αρχίσει να κανονίζει το επόμενο ραντεβού. Απαντάει μέσα σε 23 δευτερόλεπτα. Παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του να του πει ψέματα πως πάλι πήδηξε. Ελέγχει να δει αν έχει προφυλακτικά

Τι κάνει μια γυναίκα: Προσπαθεί να βρει τρόπους για να μείνει απασχολημένη και να μην απαντήσει αμέσως. Εντωμεταξύ παίρνει τηλέφωνο τις φίλες της (ή γράφει στο κλειστό chat που έχουν στο facebook) και τους μεταφέρει ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ το τι έγινε στο ραντεβού. Μετά από περίπου 3 ώρες έχουν σχεδιάσει στρατηγική για τα επόμενα 3 με 4 ραντεβού, έχουν καταλήξει στο αν ο τύπος είναι καλός ή μαλάκας (παίζει ρόλο και το ζώδιο ε) έχουν αποφασίσει τα της γκαρνταρόμπας και επιτρέπουν στην ενδιαφερόμενη να απαντήσει.

raw-2

Μήνυμα: Είμαι έξω με τον κολλητό μου (για τους άντρες) / κολλητή μου (για τις γυναίκες). Θες να έρθεις;

Τι κάνει ένας άντρας: Ανάβουν όλα τα λαμπάκια του συναγερμού. «Μου λέει να έρθω γιατί με γουστάρει ή με θέλει για τη φίλη της;;;» Παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του για να συζητήσουν τι θα κάνει. Στο πίσω μέρος του μυαλού του προετοιμάζεται για τρίο. Ελέγχει να δει αν έχει προφυλακτικά.

Τι κάνει μια γυναίκα: «Δηλαδή δεν είμαι αρκετά καλή για εκείνον και θέλει να με κάνει πάσα;;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΤΑΚΙ PANINI ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΝ;;». Εννοείται πως πάει αλλά κανονίζει και παίρνει μαζί της μια φίλη της για να έχει βοήθεια. Συζητάνε από πριν 10+1 τρόπους και σημάδια για να συνεννοηθούν ποιος αρέσει σε ποια και άλλους τόσους για να την κοπανήσουν αν το ραντεβού πάει κατά διαόλου. Μάλιστα βάζουν στο κόλπο και μια τρίτη φίλη τους που θα τους πάρει τηλέφωνο αν χρειαστεί να βρουν διαφυγή.

Τι σκεφτεσαι τελικα, οταν παιρνεις εκεινο το μηνυμα;

Μήνυμα: Δυστυχώς έχω κανονίσει. Μια άλλη φορά.

Τι κάνει ένας άντρας: Σκέφτεται πως «έχει κανονίσει εντάξει λογικό… και εγώ της έστειλα από σήμερα για παραμεθαύριο είμαι μαλάκας». Στέλνει πάλι την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη. Στον κολλητό του λέει «εντάξει το πάμε λάου λάου».

Τι κάνει μια γυναίκα: «ΑΣΤΟΔΙΑΛΟΜΩΡΕ που θα μου ρίξει χυλόπιτα εμένα! ΜΗ ΣΩΣΕΙ και μπορέσει! Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Αλλά βέβαια, δίδυμος τι περίμενα;;;» Μετά παίρνει τις φίλες της και κανονίζουν να βγουν το βράδυ όλες μαζί. Τραβάνε φωτογραφίες και τις ποστάρουν στο facebook σχολιάζοντας οι ίδιες από κάτω «κουκλεεεεες!» «Περνάμε τέλειαααααα» «#kalytera_mones», «#lovethesinglelife». Δεν του ξαναστέλνει ποτέ.