Η νεαρή ηθοποιός επιστρέφει αυτή τη φορά με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία μικρού μήκους “Come Swim”, την οποία έγραψε επίσης η ίδια και θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance. Η ίδια ανέφερε πριν λίγο καιρό πως το να ασχοληθεί με το κομμάτι του “behind the camera” της άνοιξε τις πόρτες για ένα νέο καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός ανθρώπου που περνά μια κλασική ερωτική απογοήτευση και προβάλλει στιγμές από την καθημερινότητά του. Ενώ, φαίνεται να έχει και μια γυναικεία σκοπιά καθώς οι ψηφιακές εκδόσεις Refinery29 επιστράτευσαν 12 γυναίκες δημιουργούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους, οι οποίες παρουσιάζουν τη γυναικεία δυναμική με μια άλλη ματιά.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο The Hollywood Reporter, δήλωσε αισθητά αγχωμένη για το εγχείρημά τους, τονίζοντας πως ίσως το κοινό δεν ικανοποιηθεί με το περιεχόμενο της ιστορίας του πρωταγωνιστή, θεωρώντας το story ως κάτι πολύ απλό για τα καθημερινά δεδομένα.

Πέρα απ’το το Come Swim η ίδια αναφέρθηκε και στα μελλοντικά της σχέδια και συγκεκριμένα στο επόμενο κινηματογραφικό της project. Ωστόσο, έδωσε πολύ λίγες πληροφορίες και υποσχέθηκε στο φιλοθεάμον κοινό αρκετή δράση και πρωτοποριακά στοιχεία.