Η Village παρουσίασε τη Vmax Sphera στα Village Cinemas του The Mall Athens. H Vmax είναι η πρώτη στο είδος της αίθουσα στην Ευρώπη που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς και κινηματογραφική απόλαυση σε premium καθίσματα, με οθόνη 24 μέτρων, μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων και 3D format, καθώς και Dolby Atmos ήχο. Σίγουρα θα αντιληφθείς απ’τα πρώτα λεπτά μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, μια χροιά νέου αέρα όσο βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες. Ένας χώρος με 669 καθίσματα, σε μια άκρως επιβλητική ατμόσφαιρα. Είναι ίσως από τα πιο τολμηρά και πρωτοποριακά εγχειρήματα για το ελληνικό κοινό.

Ωραία όλα αυτά αλλά αν δεν το δοκιμάσεις σύντομα θα βρεθείς σε μια παρέα που θα το περιγράφει και εσύ δε θα μπορείς να πάρεις μέρος στη συζήτηση. Θες να είσαι ένας τέτοιος τύπος;

Παρακάτω σημειώνουμε δύο απο τις ταινίες που παίζονται αυτές τις μέρες στην Vmax Sphera και είναι οι τέλειοι λόγοι για να πας ώστε να έχεις τη δική σου άποψη.

Αν είσαι fan των thrillers και ειδικά των horror ταινιών, τότε το IT η μεγάλη horror επιτυχία του Στίβεν Κινγκ είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή. Έχουμε δει πολλά remakes ταινιών ωστόσο αυτό είναι κυριολεκτικά το πιο πολυαναμενόμενο. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1989 στη μικρή πόλη του Ντέρι, έχοντας ως κεντρικό στοιχείο την εξαφάνιση παιδιών, τα οποία αφήνουν πίσω τους κομμένα μέλη. Σε ένα μέρος της περιοχής μια ομάδα 7 παιδιών ενώνεται μέσω της παράξενης επαφής τους με έναν κλόουν. Και η ιστορία ξεκινά με άκρως τρομακτικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία.

Αν από την άλλη προτιμάς τις ταινίες μυστηρίου, το Snowman είναι αυτό που ζητάς. Το θέμα βασίζεται στην ιστορία του Χάρι Χολ, επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας ντετέκτιβ, που διερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος κατά το πρώτο χιόνι του Χειμώνα. Επίσης βασικό στοιχείο για να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας είναι και η εκπληκτική ερμηνεία του Michael Fassbender.

Για να απολαύσεις τις ταινίες σε μια Vmax Sphera εμπειρία, μπορείς να επισκεφθείς τα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Join!