Spread μήλου χωρίς ζάχαρη: Το τοστ σου θα το λατρέψει!

Ιδανικός τρόπος για να αξιοποιήσεις τα κόκκινα μήλα που είναι φρέσκα τώρα.

Υλικά:

  • 10 κόκκινα μήλα
  • ¼ της κούπας νερό
  • 1 ½ κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση: Αφαιρείς τη φλούδα και τα κουκούτσια από τα μήλα, τα κόβεις σε φέτες και τα τοποθετείς σε κατσαρολάκι. Προσθέτεις το νερό, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τα καρφάκια γαρύφαλλου,  και μαγειρεύεις σε χαμηλή φωτιά για 10 ώρες περίπου, ανακατεύοντας κάθε ώρα.

Διάβασε περισσότερα για τη συνταγή στο shape.gr

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.