Την χρονιά που πέρασε γράψαμε πολλά. Προσπαθήσαμε να  δούμε την καθημερινότητα με λίγη περισσότερη αισιοδοξία και να βρούμε λύσεις σε όσα κάπως μας δυσκολεύουν.

Καταφέραμε να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που περνάμε καλά. Να βρούμε μέρη και τρόπους να διασκεδάσουμε λίγο ακόμα. Να κάνουμε τις συνταγές μας λίγο πιο ενδιαφέρουσες, λίγο πιο υγιεινές. Να υιοθετήσουμε νέες τάσεις στην ομορφιά και την μόδα. Να κάνουμε ταξίδια και δοκιμάσαμε να χρωματίσουμε με περισσότερο “πράσινο” την ζωή μας. Ανακαλύψαμε ταινίες και μουσικές. Αγαπήσαμε λίγο περισσότερο την Μαίρη και το Delivery Boy.

Κολάζ131-001

1. Τα 12 πράγματα που κάνουν διαφορετικά οι αισιόδοξοι άνθρωποι. Δηλαδή ή που περιμένεις να έχεις λόγο για να είσαι χαρούμενος ή που επιλέγεις να είσαι χαρούμενος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

(http://www.savoirville.gr/aisiodoksoi-antrhwpoi/) 2. Συνέντευξη με την Τζένη Μελιτά. Ο ιδανικός άνθρωπος να πάρεις πρωινό, να πας για καφέ, σινεμά. Να πας ταξίδι. “Είμαι η αστεία της παρέας, της εξοχής, των σπορ, της γειτονιάς”. Η Τζένη από έκτοτε έχει αλλάξει εκπομπή, έχει μεγαλώσει, έχει ομορφύνει. Παραμένει αστεία και χαριτωμένη. (http://www.savoirville.gr/jenny-melita/) 3. Η ιστορία της Μαίρης με το Αττικόν. Η γιαγιά ταξιθέατρια και το πιο ωραίο τόστ της ζωής της. (http://www.savoirville.gr/mary-and-attikon/) 4. Η αναμέτρηση του Delivery Boy με τον Ryan. Και μόνο αυτές οι λέξεις, σ αυτή τη σειρά αρκούν. (http://www.savoirville.gr/ryan-gosling-2/) 5. Πόσο εύκολα μπορείς να εντάξεις το κάτι δερμάτινο στην ντουλάπα σου. Με ένα δερμάτινο top έχεις βρει την “cool” δόση στυλ που χρειάζεσαι και μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα. (www.savoirville.gr/winters-musts-the-leather-top) 6. Σκέψου μια σαλάτα με ρόκα, μπέικον και μήλο. (http://www.savoirville.gr/salata-roka-bacon-milo/) 7. Η πιο αισιόδοξη ταινία της χρονιάς. Η ασπρόμαυρη Frances Ha. Μόλις πέσει το the end έχεις αποφασίσει πως θα τα δεις όλα λίγο πιο ροζ, λίγο πιο χρωματιστά. (http://www.savoirville.gr/frances-ha-tainia/) 8. Η λύση στο πρόβλημα “πόσο φαγητό να πάρω μαζί μου στο γραφείο”. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι για να ρωτάς έχεις γραφείο. (http://www.savoirville.gr/to-taper-tis-douleias/) 9. Πολύς κόσμος έχει σχηματισμένη στο μυαλό του την παλιά αντίληψη ότι ένας λαχανόκηπος είναι μια σειρά ντομάτες εδώ, μια σειρά αγγουράκια πιο πέρα και μια σειρά πιπεριές παρακάτω. Οχι. “Λαχταριστές ντομάτες σε καρποφορία, μπορούν να παιχνιδίζουν, ανάμεσα, σε άλυσσο, κατιφέ, κόσμο και ζίνια. Παρτέρια με αγήρατα συνδυάζονται θαυμάσια με φράουλες. Όλα είναι θέμα φαντασίας.” (http://www.savoirville.gr/louloudia-laxanika/) 10. Ποιο μήκος φούστας πρέπει να φορέσεις. Το λύσαμε και αυτό. (http://www.savoirville.gr/idaniko-mikos-foustas/) Καλή χρονιά!