Τι μας άρεσε το Σεπτέμβριο που μόλις πέρασε

Τις πρώτες μέρες δε θέλαμε να παραδεχτούμε ότι πέρασε το καλοκαίρι αλλά πλέον θέλουμε να αγαπήσουμε το φθινόπωρο που μόλις ήρθε. Τι κρατάμε από αυτό το μήνα:

Fashion: Τα φθινοπωρινά αξεσουάρ και τις τάσεις στα κοσμήματα που εντόπισε η στυλίστρια Μαριάννα Ζαπουνίδου. Περιηγηθήκαμε στα πιο ωραία instagram accounts και διαλέξαμε ιδέες που θα μπορούσες να φορέσεις μια Παρασκευή του φθινοπώρου.

Nutrition: H Κλειώ Δημητριάδου έγραψε για το μυστικό των γαλλίδων για αδύνατη σιλουέτα και εγκαινίασε μια νέα στήλη που σου λύνει τα χέρια με: τη λύση στο τι θα φάμε αύριο.

Food: Δοκιμάσαμε το Γάλα με κουρκουμά.

Travel: Εδώ η Παυλίνα Κωνσταντάρα μοιράστηκε μαζί μας τις 5 πόλεις που πρέπει να βάλουμε όλοι στο πρόγραμμα των ταξιδιών μας.

Drinks: Η Mαργαρίτα Γραμματικού κατέγραψε τα λάθη που κάνεις όταν παραγγέλνεις ένα ποτήρι κρασί.

Pets: Η Γεωργία Κωτσιοπούλου ανακάλυψε όλα όσα χρειάζεται ν’ αλλάξεις στο σπίτι σου όταν αποκτάς για πρώτη φορά συγκάτοικο με ουρά.

Watch: Η Γεωργία Κωτσιοπούλου έκανε μια λίστα με τις 7 πολυαναμενόμενες ταινίες. 

Culture: Μας άρεσε πολύ η ιδέα της μαμάς Dominique Davis που με τις δύο κόρες της, η 10χρονη Αmelia  και η 3χρονη Pennie, κλέβουν την παράσταση με μεγάλη επιτυχία, στο instagram. H Βικτώρια Παπαδή εμπνεύστηκε από την ιστορία της Misty Copeland

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: Στο Savoir Ville εγκαινιάζουμε καινούργια στήλη ζωδίων κάτω από τα “άπλυτά” μας. Μιας και έχουμε πολυμορφικό χαρακτήρα (δηλαδή, λίγο απ’ όλα τα ζώδια), κάθε 30 του μήνα (και 28 τον Φεβρουάριο) θα μοιραζόμαστε μαζί σου πως πήγε ο μήνας μας. Ο κάθε συντάκτης στο ζώδιό του. Γιατί εμείς εδώ δεν προβλέπουμε, αλλά κάνουμε ταμείο.