Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ανάμεσα στο ότι πρέπει πάντα να λες αυτό που σκέφτεσαι και στο ότι οι φιλίες δυναμώνουν όταν δοκιμάζονται, μέσα από  το μεροκάματο έμαθα τα εξής:

1. Τα κορίτσια της μόδας μου εξήγησαν πόσο ταιριάζει το electric blue, το φούξια και το κίτρινο με το γκρι και ας το συνδυάζω πάντα με ροζ. Να έχεις πάντα εναλλακτικές. (http://www.savoirville.gr/greyat-color/)

2. Πόσο όμορφη αποτυπώνεται η Αθήνα στον φακό ενός ξένου (http://www.savoirville.gr/athina-mark-lascelles-thornton/)

3. Πως να οργανώσεις τα μπλεγμένα καλώδια των ακουστικών σου με ένα μανταλάκι. (http://www.savoirville.gr/washi-tape/)

4. Τις sos ποσότητες του φαγητού για να ξέρεις πόσο πρέπει να βάλεις στο ταπεράκι της δουλειάς (http://www.savoirville.gr/to-taper-tis-douleias/)

5. Πως τα σπυράκια του προσώπου ανάλογα σε ποιο σημείο βρίσκονται, αντιστοιχούν σε διαφορετικά προβλήματα. Οπότε με τον “χάρτη” – οδηγό μπορείς να εντοπίσεις το πραγματικό πρόβλημα και να το αντιμετωπίσεις από τη ρίζα.” (http://www.savoirville.gr/proswpo-epidermida/)

6. Ο Adam Levine ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ο πιο sexy άντρας στον πλανήτη! (http://www.savoirville.gr/adam-levine/)

7. Να ψήνω το σάντουιτς σε ένα ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο πιέζοντάς το και από τις δύο πλευρές μέχρι να κάνει ωραία κρούστα και να αρχίζουν να ζεσταίνονται τα υλικά μέσα. (http://www.savoirville.gr/sandwitch-karamelwmena-kremmidia/)

Καλό Δεκέμβριο!