Η κάθε σχέση είναι διαφορετική και οι δυνατότητες άπειρες. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που το κάθε ζώδιο θεωρεί απαραίτητο σε μια σχέση και το έχει ανάγκη από τον σύντροφό του.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα τολμηρό και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς, που πάντα αναζητά νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό. Είναι πολύ αυθόρμητος και του αρέσει να ακολουθεί τα ένστικτά του. Θα εκτιμήσει πραγματικά έναν σύντροφο που να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό για τη ζωή και θα είναι έτοιμος να τον ακολουθήσει στην επόμενη περιπέτεια.

Ταύρος

Ο Ταύρος, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και του ρομαντισμού, προφανώς και χρειάζεται έναν σύντροφο που δε φοβάται να δείξει την αγάπη του. Ο Ταύρος είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τρυφερός. Ωστόσο, η έλλειψη τρυφερότητας μπορεί να ξυπνήσει την πεισματάρικη και ζηλιάρικη πλευρά του.

Δίδυμοι

Για ένα σκεπτόμενο και σύνθετο ζώδιο όπως οι Δίδυμοι, ο κόσμος είναι ένα τεράστιο μυστήριο που πρέπει να λύσουν. Ενώ μπορούν να νιώσουν τεράστιο ενδιαφέρον και να επικεντρωθούν σε μια νέα σχέση, αν δεν υπάρχει βάθος, η προσοχή τους χάνεται γρήγορα. Ψάχνουν κάποιον που να μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με εκείνους. Κάποιον να κρατάει τη σχέση φρέσκια και να διατηρεί τον ενθουσιασμό τους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μια τρυφερή και ευάλωτη καρδιά, που για να τη δει κάποιος θα πρέπει να τις βγάλει την εξωτερική… πανοπλία. Ο Καρκίνος αγαπάει με όλη του την ψυχή, αλλά είναι πολύ ευαίσθητος. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, χρειάζεται έναν σύντροφο με πολύ αγάπη μέσα του, που να είναι τρυφερός μαζί του και γεμάτος κατανόηση.

Λέων

Ο Λέων ίσως να έχει τη φήμη του εγωκεντρικού, αλλά αυτό δεν είναι πάντα ένας δίκαιος χαρακτηρισμός. Σίγουρα, ο Λέων έχει έντονη αίσθηση της αυταξίας, αλλά πρόκειται για έναν πολύ πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο όταν ερωτεύεται. Αν μπεις στον στενό κύκλο ενός Λέοντα, θα σε προστατεύει πάντα, και θα περιμένει και από εσένα να δείξεις αντίστοιχη αφοσίωση.

Τι έχει ανάγκη το κάθε ζώδιο από έναν σύντροφο;

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει την τάση να φροντίζει όλους τους ανθρώπους στη ζωή του. Είναι το πρώτο άτομο που θα εμφανιστεί αν αντιμετωπίσεις μια κρίση, και θα χαρεί πολύ να σε φροντίσει. Πίστεψε με θα το κάνει χωρίς καν να του το ζητήσεις. Αυτό όμως είναι κάτι που θα κουράσει τον Παρθένο κάποια στιγμή. Έτσι, χρειάζεται έναν σύντροφο που να τον νοιάζεται και να τον φροντίζει, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του.

Ζυγός

Για τον Ζυγό, η ισορροπία είναι τα πάντα. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, αυτό το ζώδιο δεν έχει κανένα θέμα με το να δείχνει τρυφερότητα και να γίνεται ρομαντικό. Περιμένει αμοιβαιότητα όμως σε όλα τα πράγματα, αλλιώς θα νιώσει πικρία. Έναν σύντροφο με έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης χρειάζεται, που να του φέρεται σωστά και να τον καταλαβαίνει σε ένα πιο βαθύ επίπεδο.

Σκορπιός

Για ένα ζώδιο του νερού όπως ο Σκορπιός, η εμπιστοσύνη είναι η βασικότερη ανάγκη του. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα τον σύντροφό του και να νιώθει ασφαλής. Έτσι μόνο θα μοιραστεί στην πιο τρυφερή, συναισθηματική πλευρά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος από κούνια. Με κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, η ζωή φαίνεται απλά να λειτουργεί σωστά για εκείνον. Έτσι, είναι φυσικό το να μη μπορούν οι Τοξότες να καταλάβουν τους απαισιόδοξους ανθρώπους. Γιατί να επικεντρωθεί κάποιος στην αρνητικότητα όταν η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και ενθουσιασμό; Έχουν ανάγκη λοιπόν κάποιον που να μοιράζεται την ίδια στάση απέναντι στη ζωή με εκείνους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δουλεύει σκληρά. Έχει στόχους και τη σιγουριά ότι θα τους πετύχει. Χρειάζεται έναν σύντροφο που να μοιράζεται την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο αίσθημα υπευθυνότητας με εκείνον, για να τον ακολουθήσει. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει babysitting σε κάποιον άλλο. Χρειάζεται ένα μεγάλο παιδί για να κάνει σχέση ο Αιγόκερως. Όχι ένα μωρό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητο ζώδιο. Είναι άνετος στη μοναχικότητά του και χρειάζεται τον χώρο του σε μια σχέση για να είναι ευτυχισμένος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται έναν εξίσου ανεξάρτητο σύντροφο που δε θα τον πιέσει, προσπαθώντας να αλλάξει τη μοναδικότητά του.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με την πιο ρομαντική ψυχή. Το πιο πιθανό είναι πως έχουν ονειρευτεί από καιρό την τέλεια σχέση με κάποιον. Έχουν ανάγκη μεγάλες, ρομαντικές χειρονομίες αλλά και μικρές κινήσεις που να δείχνουν πως ο σύντροφός τους τους αγαπάει πραγματικά.

images: Elite Daily