Όχι δεν μιλάω για τον αγαπητό σε όλους μας G.Masoura αλλά για τον Σκοτσέζο που ακολουθούν celebrity όπως η Bella Hadid, ο Steve Klein και μια συνεχής λίστα ενθουσιασμένων διάσημων. 

New Collage: @haileybaldwin by @thomaswhiteside for @harpersbazaares // Collage by @portiswasp1 #Disneyvoyeur

A post shared by Portis Wasp (@portiswasp1) on

Ο Portis Wasp, είναι ένας καλλιτέχνης που είχε την έμπνευση να τοποθετήσει πολλά super models αλλά και μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους celebrity σε διάσημες σκηνές από παιδικά της Disney στις οποίες δεν διστάζει ωστόσο να αναμίξει πολλούς διαφορετικούς ήρωες  σε μία εικόνα. Βλέπουμε το Raja από τον Αλαντίν να κάνει παρέα με τον Simba από τον Βασιλιά των λιονταριών στα πόδια της Cara Delevigne αλλά και ένα σωρό τέτοια κολάζ, που έχουν κάνει εμάς, τους celebrity αλλά και το internet να παραμιλάμε.

New Collage: @bellahadid by @karllagerfeld for @fendi // Collage by @portiswasp1 #Disneyvoyeur A post shared by Portis Wasp (@portiswasp1) on

Και μιας και ο κύριος Wasp αποτελεί το πλέον internet και Instagram sensation αποφάσισα να σας δώσω ένα δείγμα από την υπέροχη και δημιουργική απασχόληση του που έχει γίνει Viral. Περισσότερα, θα δεις αν τον ακολουθήσεις! Εγώ πάντως αυτό έκανα!