7 πραγματα που κανουν τα υγιη κοριτσια πριν τις 7π.μ.

Μπορεί να μην είσαι το κορίτσι που ξυπνά από τις 7 π.μ. αλλά είσαι σίγουρα αυτό που θα ήθελε. Για να προλάβεις τη μέρα, για να προλάβεις εσένα. Γι’ αυτό και τα παρακάτω πράγματα είναι εκείνα που σε κάνουν υγιή και χαρούμενο. Στην πορεία.

  1. Δεν πατούν το snooze. Γιατί δεν οφελεί κανέναν και σε τίποτα να αργήσεις στη δουλειά ή να σηκωθείς με ένα άγχος και το τρέξιμο του “δεν προλαβαίνω”. Δέκα λεπτά αφού ξυπνήσεις χωρίς να πατήσεις την αναβολή του ξυπνητηριού σου θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς και χωρίς αυτήν.
  2. Δεν κοιτούν το κινητό τους πριν σηκωθούν από το κρεβάτι. Εσύ μπορεί να λες ότι αυτό είναι το λεγόμενο χουχούλιασμα. Εγώ σου λέω πως αυτό απλώς σε καθυστερεί, σε αγχώνει και σε κάνει να βρίσκεις τον εαυτό σου πνιγμένο με mails και νέα που δεν είναι έτοιμος ο εγκέφαλός σου να κάνει process.
  3. Κάνουν yoga. Όταν οι έρευνες έχουν δείξει πως η γιόγκα το πρωί μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο που θα κυλήσει η μέρα σου, ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω;
  4. Πίνουν χυμό μήλου. Γιατί λένε ότι είναι καλύτερος από τον καφέ, ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάει με την χώνεψη και τα σημάδια στο δέρμα σου.
  5. Τρώνε ένα καλό πρωινό. Μη τα ξαναλέμε, το πρωινό είναι ένα γεύμα που πρέπει να μάθεις να παίρνεις. Είτε έχεις, είτε δεν έχεις χρόνο.
  6. Παίρνουν τον χρόνο που χρειάζονται για να ετοιμαστούν με ηρεμία.
  7. Γράφουν τα to-do’s της ημέρας που ακολουθεί. Και μετά αγχωμένες μπαίνουν στο αυτοκίνητο ή το μετρό για τη δουλειά.