Τα λεγόμενα stalker θρίλερ έχουν πλέον την τιμητική τους στην πλατφόρμα του Netflix. Σε αυτή την ολοένα αυξανόμενη λίστα έρχεται να προστεθεί και το Through My Window, μία νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Το Through My Window εστιάζει σε ένα κορίτσι που ερωτεύεται τον γείτονα της

Η Raquel είναι μία έφηβη που έχει ένα περισσότερο-από-εμφανές crush για τον γείτονα της. Μπορεί να μην έχουν καμία επικοινωνία, εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να τον κάνει να την ερωτευτεί. Από τις λίγες ατάκες που τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν στο trailer, καταλαβαίνουμε ότι ο Ares δεν έχει την καλύτερη εντύπωση γι’αυτή. Εκείνη, όμως, δεν πτοείται και τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Κι ενώ εκείνος φροντίζει να της υπενθυμίσει πως δεν είναι ο τύπος του, εκείνη μοιάζει να πεισμώνει ακόμη περισσότερο.

Οι ιδιαιτερότητες της ταινίας είναι αρκετές

Αρχικά, όχι μόνο ο πρωταγωνιστής, αλλά και άλλοι χαρακτήρες της ταινίας έχουν ονόματα της ελληνικής μυθολογίας. Αυτό είναι κάτι που λογικά θα έχει μία εξήγηση μέχρι το τέλος της ταινίας. Επίσης, αξίζει να γνωρίζεις πως η ιστορία αυτή ξεκίνησε από το Wattpad. Το Wattpad είναι κάτι σαν social media πλατφόρμα για νέους συγγραφείς που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Εκεί είχε γράψει το 2016 και η Ariana Godoy, μία συγγραφέας από τη Βενεζουέλα, τη συγκεκριμένη ιστορία. Αργότερα η ιστορία αυτή μεταφέρθηκε σε βιβλίο και τώρα και στη μεγάλη οθόνη.

Είναι λογικό να νομίζεις ότι είναι άλλη μία κλισέ, ρομαντική ταινία από το trailer. Ωστόσο, όσοι έτυχε να διαβάσουν την ιστορία πρώτα, έχουν αντίθετη άποψη. Το trailer κάνει πολύ καλή δουλειά στο να μην αποκαλύψει κανένα twist της ιστορίας. Ωστόσο, το Through My Window θα σε εκπλήξει ευχάριστα με κάθε τρόπο.

Η εταιρία παραγωγής της ταινίας είναι η ίδια με αυτή του La Casa de Papel

Τα χρέη σκηνοθέτη για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ανέλαβε ο Marçal Forés και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Μέχρι τότε προσπάθησε να μείνεις μακριά από τα spoilers!