Η ιδέα του brand “Three Legs and a Model” ξεκίνησε απ τα δυο σκυλιά του Μάνου, τον Jarvis και τον Cohen, ο ένας είναι ένα μεγαλόσωμο κούτσχαρκ που η ωραιοπάθεια του τον κάνει να μοιάζει με μοντέλο και το άλλο είναι ένα σκυλάκι που απο ένα ατύχημα έχασε το ένα πόδι του.

Στο site του “Three Legs and a Model” είδαμε δυο καινούργια project να παρουσιάζονται, το “ODDU” και το “A CRANK DIARY”. Από τη μία φωτιστικά από ένα ιδιαίτερο υλικό και από την άλλη αξεσουάρ ποδηλάτου. Θέλετε να μας μιλήσετε λίγο για αυτά;

Τα φωτιστικά ξεκίνησαν απο ένα project με τίτλο glow mi bone που ήταν και η πρώτη μου ατομική έκθεση με φωτιστικά και έπειτα αποφάσισα να κάνω μια σειρά για το ευρύ κοινό. Οι ποδηλατικές τσάντες ξεκίνησαν απ την αγάπη μου για τα ποδήλατα , ερχόμενος σε επαφή με το τελευταίο μου vintage ποδήλατο αποφάσισα να το επενδύσω με ρετρό ύφους τσάντες, μετά μπήκανε πάνω σε ποδήλατα φίλων και πλέον είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Παρακολουθείτε ο ίδιος  τη διαδικασία κατασκευής ενός προϊόντος από την αρχή μέχρι το τέλος, ή από ένα στάδιο και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε και αναλαμβάνουν εκείνοι;

Όσον αφορά τα ποδηλατικά αξεσουάρ με ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχω άμεση επαφή με το τελικό αποτέλεσμα οπότε είμαι δίπλα σε κάθε βήμα που ακολουθεί το προϊόν, με τα φωτιστικά ο σχεδιασμός και η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά απο εμένα.

Τι είναι για εσάς design; Έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό στο χώρο, θα δεχόσαστε τον τίτλο του “designer”;

Design για μένα είναι  ιδέες με αισθητική και χρηστικότητα και αυτό είναι που προσπαθώ να βγάλω και εγώ στη δουλειά μου.

Υπάρχει κάποιο αντικείμενο που να έχετε φτιάξει και να σας έχει ενθουσιάσει περισσότερο;

Τα glow mi bone φωτιστικά, ήταν ένα  project  που ο σχεδιασμός τους εξελισσόταν κατά την κατασκευή αλλά το αποτέλεσμα τους έμοιαζε οτι πιο κοντά έχω κάνει σε αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Ποιος είναι ο επόμενος σας στόχος;

Στόχος είναι να προωθήσω τη δουλειά μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Που μπορούμε να αναζητήσουμε τις δημιουργίες σας;

Τα φωτιστικά βρίσκονται στα www.oikos.grwww.formika-designstore.com και οι ποδηλατικές τσάντες στα www.ozonboutique.com

www.podilato.com.grwww.tsirikosbikes.grwww.ccp-ebikes.grwww.artsetters.com