Επιτέλους ήρθε.

Η αγαπημένη μας παρέα εφήβων από το Hawkins αναζητά τρόπο να νικήσει τον Vecna, τον υπερφυσικό μεγάλο κακό αυτής της σεζόν που σπέρνει τον όλεθρο στην πόλη τους.

Ο Vecna ​​έχει ήδη αποδειχθεί πολύ πιο κακός από οποιαδήποτε άλλη τερατώδη ταυτότητα του Upside Down που γνωρίσαμε στη σειρά. Μετά τη αποκάλυψη της ιστορίας του Vecna ​​στο φινάλε της μέσης της σεζόν, φαίνεται ότι η κατάρα του μπορεί να βλάψει πολλούς περισσότερους στο Hawkins, στα επόμενα επεισόδια.

Αν έχεις ολοκληρώσει τα πρόσφατα επεισόδια συνέχισε να διαβάσεις. Έχεις ήδη αποδεχτεί τη θλιβερή πραγματικότητα ότ κάποιος θα καταλήξει να θυσιάσει τη ζωή του κι αυτή τη φορά.

Αν και αμφιβάλλουμε ότι κεντρικοί χαρακτήρες όπως η El (Millie Bobby Brown), ο Mike (Finn Wolfhard) ή ο Will (Noah Schnapp) θα μας αποχαιρετήσουν πριν από την πέμπτη σεζόν, υπάρχουν μερικά ονόματα που δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο το μέλλον τους.

Θα πεθάνει ο Steve στην 4η σεζόν του “Stranger Things”;

Τα στατιστικά δεν φαίνονται καλά για τον Steve. Ενώ το σμήνος από νυχτερίδες του Demogorgon του επιτίθεται άσχημα στα πρώτα λεπτά του έβδομου επεισοδίου τελικά τον σώζουν η Nancy (Natalia Dyer), η Robin (Maya Hawke) και ο Eddie (Joseph Quinn) καθώς τον ακολουθούν στο Upside Down. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το κακό που προκλήθηκε. Όχι, αρνούμαστε να το πιστέψουμε. 

Θα πεθάνει η Nancy στην 4η σεζόν του “Stranger Things”;

Yπάρχει η στιγμή που η Nancy γοητεύεται από τον κακό Vecna. Έχοντας κυριευθεί από αυτόν, η Νάνσυ ξαναζεί τον εφιάλτη στον οποίο η καλύτερή της φίλη, Barb πέθανε στα χέρια του Demogorgon. Θα καταφέρουν ο Steve κι οι υπόλοιποι να βγάλουν τη Nancy από το μυαλό του Vecna; Θα φανεί.

Θα πεθάνει η Max στην 4η σεζόν του “Stranger Things”;

Η Max μπορεί να απελευθερώθηκε από τα νύχια του χειριστικού μυαλού του Vecna ​​στο τέταρτο επεισόδιο, με τίτλο “Dear Billy”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γλύτωσε. Σύμφωνα με χρήστη του Twitter @rossimilanova, τα γράμματα που έγραψε στους φίλους της περιμένοντας τον θάνατό της αφού συνειδητοποίησε ότι ήταν ο επόμενος στόχος του Vecna ​​μπορεί να χρησιμεύσουν ως πραγματικά αποχαιρετιστήρια σημειώματα, αν όντως πεθάνει. Κι αυτό μάλλον μας θυμίζει πάρα πολύ την επιστολή του Hopper στην El μετά τον ”θάνατό” του στο φινάλε της τρίτης σεζόν.

Θα πεθάνει ο Eddie στην 4η σεζόν του “Stranger Things”;

Ο Eddie είναι μια από τις πιο γλυκές προσθήκες στο καστ της τέταρτης σεζόν. Αν κι εκείνος βγαίνει ζωντανός από το Upside Down στο έβδομο επεισόδιο, η παρέα τους πρέπει ακόμα να σώσει τη Νάνσυ. Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι ο Eddie μπορεί να είναι το κλειδί για τη σωτηρία της και, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε ενδεχομένως να θυσιαστεί. «Νομίζω ότι o Eddie σίγουρα είτε θα σώσει τη Nancy είτε θα προσπαθήσει να νικήσει τον Vecna ​​με την κιθάρα του. Αισθάνομαι ότι το «δεν είμαι ήρωας, πάντα τρέχω» ήταν ένας οιωνός για τη θυσία του», γράφει ένας τηλεθεατής στο Twitter.

Θα πεθάνει ο Murray στην 4η σεζόν του “Stranger Things”;

Ο Murray και η Joyce (Winona Ryder) είναι το δίδυμο που αγαπήσαμε χάρη στη συντροφικότητα τους σ΄ αυτή την τέταρτη σεζόν. Ξεπερνώντας όλα τα στατιστικά, οι δυο τους θα κάνουν την προσπάθειά του να βοηθήσουν τον Hopper και τον βοηθούν να ξεφύγει από το Demogorgon. Ωστόσο, χρήστης του Reddit, o @Legobutwithlego υποστηρίζει ότι ο ρόλος του Μάρεϊ μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό του βοηθώντας την Joyce να επανενωθεί με τον Hopper. Πιστεύουν ότι η ομάδα του Hopper (Hopper, Joyce, Murray και Enzo) μπορεί να μην επιστρέψει ακόμα στο Hawkins και ώστε να αντιμετωπίσει μια τραγωδία στην πέμπτη σεζόν. «Πιστεύω ότι ο Murray θα μπορούσε να πεθάνει από μια έκρηξη και ο Enzo θα είναι ο αντικαταστάτης του στο ρόλο κάποιου που έχει σχέση με τη Ρωσία», γράφεται.