Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του σήμερα. Έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή τόσο λόγω της ομορφιάς και της δουλειάς της, όσο και μέσω της προσωπικής της ζωής και των απόψεων που εκφράζει.

Το σίγουρο είναι ένα: Ό,τι και να της συμβαίνει, δεν σταματά να δείχνει λαμπερή και αψεγάδιαστη.

Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: «Μου αρέσει να κρατάω μια ισορροπία για να δίνω στο σώμα μου ενέργεια και να είμαι υγιής». Για το μοντέλο, αυτό σημαίνει ότι κάνει «μεγάλους περιπάτους και πεζοπορίες», σύμφωνα με συνέντευξη του 2015 στους New York Times, όπου αποκάλυψε επίσης, «Δεν έχω προπονητή και δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο».

Κι αν νομίζεις ότι είναι αδύνατον να αποκτήσεις το κορμί της, το TikTok έρχεται να σε διαψεύσει, αποκαλύπτοντάς σου την προπόνηση κοιλιακών της EmRata, που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά. Η viral ρουτίνα κοιλιακών από την TikToker @kaylaiutzwig είναι εμπνευσμένη από την Emily Ratajkowski και θα σου προσφέρει μια καλή καθημερινή εκγύμναση των μυών αυτής της αρκετά δύσκολης περιοχής.

@kaylaiutzwig repeat 2x for best results💕 #modelingtips #emilyratajkowski #abworkout #learnontiktok #tiktokpartner ♬ DANCE WITH ME – Sergey Wednesday

1. Αντίστροφα καθίσματα

Αντί για τα παραδοσιακά καθίσματα, ξάπλωσε στο στρώμα και σήκωσε τα πόδια στον αέρα. Κράτα αυτή τη στάση για περίπου 1 λεπτό.

2. Ποδηλατικές έλξεις

Παραμένοντας στο στρώμα, κάνε έλξεις ποδηλάτου για 60 δευτερόλεπτα. Φέρε τον αγκώνα στο αντίθετο γόνατο, σαν να οδηγείς ποδήλατο.

3. Σανίδα

Η σανίδα είναι μια σπουδαία βασική άσκηση, επειδή ενεργοποιεί πολλούς μύες. Η Nike λέει, μάλιστα, ότι μια παραδοσιακή σανίδα μπορεί να επιδράσει όχι μόνο στους κοιλιακούς, αλλά και τους μύες της πλάτης, των ποδιών και τους καμπτήρες του ισχίου. Θυμήσου απλώς να τοποθετείς τα χέρια στην ίδια ευθεία με τους ώμους.

4. Πλαϊνή σανίδα

Στη συνέχεια, δοκίμασε την πλαϊνή σανίδα και διατήρησε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα. Κράτα τον αγκώνα στο στρώμα και ακούμπα το άλλο χέρι στους γοφούς. Προσπάθησε να κρατήσεις το σώμα σε ευθεία, για να είναι πιο αποτελεσματική η άσκηση.

5. Russian twists

Για να κάνεις αυτή την άσκηση, κάτσε στο στρώμα με τα πόδια στο έδαφος, γέρνοντας ελαφρώς προς τα πίσω. Θα πρέπει να είσαι σε σχήμα V, διατηρώντας σφιχτό τον πυρήνα σου. Από εκεί, στρίβε από τη μία πλευρά στην άλλη και μείνε σε κάθε θέση για περίπου 60 δευτερόλεπτα.

6. Η άσκηση του ορειβάτη

Επιστρέφοντας στη θέση της σανίδας, κάνε για περίπου 60 δευτερόλεπτα την άσκηση του ορειβάτη. Φέρε τα γόνατά σου, ένα κάθε φορά, προς το στήθος, σαν να σκαρφαλώνεις ένα βουνό. Προσπάθησε να κρατήσεις τα χέρια κάτω από τους ώμους.

7. V Pulse

Τέλος, δημιούργησε και πάλι με το σώμα σου το σχήμα V, όπως και στα Russian twists, τεντώνοντας τα χέρια για περίπου 60 δευτερόλεπτα. Θα νιώσεις ένα έντονο κάψιμο, αλλά να θυμάσαι, θα διαρκέσει μόλις ένα λεπτό και το αποτέλεσμα θα σε ευχαριστήσει πραγματικά!