Μιλάμε για το χτένισμα που το τελείωμα των μαλλιών γυρνάει γλυκά προς την έξω πλευρά.

Έχει υπάρξει χτένισμα-σταθμός τη δεκαετία του ’60 όπου και πρωτοεμφανίστηκε και μετά ξαναέκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του ’90.

Κάθε φορά που επανέρχεται στις τάσεις είναι ναι μεν προς τα έξω αλλά με διαφορετικό τρόπο και στυλ.

Το ’60 λοιπόν το γνωρίσαμε με πολύ κρεπάρισμα στην κορυφή, πολλά διαφορετικά μήκη στα κουρέματα άρα πολλές άκρες να φεύγουν προς τα έξω και τέλος κάποιες τούφες σγουρές μπερδεμένες ανάμεσα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Wood (@cwoodhair)

Το ’90 το είδαμε χτενισμένο απλά χωρίς πολύ προσπάθεια και όγκους περίεργους, με τις άκρες να φεύγουν ανέμελα και θηλυκά προς τα έξω.

Και φτάνουμε στο 2021 που έρχεται ξανά και πάλι όμως με διαφορετικό τρόπο.

Τώρα τα μαλλιά πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα υγιή χωρίς ταλαιπωρημένες άκρες, γιατί αυτό είναι ένα είδος χτενίσματος που όλη η έμφαση πέφτει εκεί.

Επίσης τα μαλλιά πρέπει να είναι λεία, πολύ καλά ισιωμένα μέχρι να φτάσουν στο σημείο που «στρίβουν» προς τα έξω. Σε αυτό θα βοηθήσει σίγουρα ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος καλύτερα σε μορφή κρέμας.

Το έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities όπως η Jennifer Lopez με πιασμένα πολύ σφιχτά τα μισά μαλλιά προς τα πάνω αλλά και η Kim Kardashian σε ψηλή αλογοουρά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Liu (@thejoshliu)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Το «flip» είναι ένα χτένισμα που είτε το αγαπάς είτε το μισείς. Όπως και να έχει όταν ανοίξουν τα κομμωτήρια δώσε του μια ευκαιρία σε συνδυασμό με ένα είδος κοτσίδας για να το φέρεις σε αυτή τη δεκαετία αλλά και να το κάνεις να φαίνεται όσο κοριτσίστικο πρέπει.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

featured photo: @chrisappleton