Μπορεί η Kaley Cuoco να έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες Αμερικανές κωμικούς λόγω της συμμετοχής της στο Big Bang Theory, αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να αναλάβει τον ρόλο της Cassie στη σειρά The Flight Attendant. Aν έπρεπε να συνοψίσουμε σε μία πρόταση την πλοκή της σειράς, θα κάναμε λόγο για ένα one night stand που πήγε πολύ στραβά.

Το The Flight Attendant προσφέρει ίσες δόσεις χιούμορ και μυστηρίου

Η Cassie είναι μία αεροσυνοδός με ιδιαίτερη αγάπη στο αλκοόλ, που από πολύ νωρίς φροντίζει να ενημερώσει τους πάντες για το πόσο messy είναι η ζωή της. Σε μία πτήση, γνωρίζει έναν επιβάτη και μαζί βγαίνουν για δείπνο στην Μπανγκόκ κι έπειτα καταλήγουν στο ξενοδοχείο του. Ως εδώ καλά. Το επόμενο πρωί, όμως, ξεκινά το θρίλερ. Η Cassie ξυπνάει δίπλα σε ένα πτώμα κι εκεί όλα παίρνουν την κάτω βόλτα.

https://www.youtube.com/watch?v=OP_WC5oOCe8

H Cassie κάνει την μία κακή επιλογή μετά την άλλη

Αρχικά, προσπαθεί να καθαρίσει το δωμάτιο, ώστε να μη φανεί η ίδια ύποπτη. Λες και δεν έχει δει ούτε μισό επεισόδιο από όλες τις σεζόν του CSI. Μέχρι τη μέση της σειράς, είμαστε, όμως, κι εμείς πεπεισμένοι ότι δεν έχει να κάνει η ίδια με τον φόνο. Ωστόσο, όσο αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και τον χαρακτήρα της, αρχίζουμε κι εμείς να αμφιβάλουμε.

Το πώς μάλιστα προσπαθεί η ίδια να συνδέσει τα γεγονότα στο μυαλό της και να θυμηθεί τα όσα έγιναν, μας θυμίζει τα mind maps που θα έκανε ένας πολύ μεθυσμένος Sherlock Holmes. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά μπορεί να συγκαταλεχθεί σε εκείνη την υπέροχη κατηγορία μυστηρίου που λέγεται “whodunnit”. Η ερώτηση αυτή εννοείται δε βρίσκει απάντηση μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, τηρώντας τις αρχές και τις αξίες του είδους.

H Kaley Cuoco είχε αποδείξει ήδη από το Big Bang Theory ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Οι χαρακτηριστικές αντιδράσεις της και η “χύμα” προσωπικότητά της είναι τα απαραίτητα συστατικά για να υποδυθεί μία αεροσυνοδό ύποπτη για δολοφονία. Πόσο μάλλον όταν συμπρωταγωνιστής της σε αυτό είναι ο φαινομενικά εκ διαμέτρου αντίθετός της Michiel Huisman. Aν, λοιπόν, σου λείψει ένα καλό και κυρίως αστείο θρίλερ που κρατάει την αγωνία μέχρι τέλους, το Flight Attendant είναι η κατάλληλη επιλογή.

featured Image: deadline.com