Βρίσκονται πίσω από το κοκτέιλ ή το ποτό σου, αλλά δεν τους γνωρίζεις. Καιρός να τους μάθεις. Έντεκα bartenders της Αθήνας βγαίνουν μπροστά από την μπάρα τους και φωτογραφίζονται με ρετρό διάθεση.

0026 (Custom) Τι σημαίνει bartending για σένα; Ευγένεια, φιλοξενία, γνώση, υγιεινή ασφάλεια και μεράκι. Οι συντελεστές για έναν επαγγελματία bartender.

Σε ένα γεμάτο μπαρ πώς αποφασίζεις ποιος έχει προτεραιότητα; Το μπαρ δε γεμίζει μονομιάς ούτως ή άλλως, ακόμη όμως και αυτό να συμβεί, υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης. Οπωσδήποτε οι ευπαθείς κατηγορίες ανθρώπων έχουν προτεραιότητα.

Κερνάω τον μπάρμαν, με κερνάει πίσω, ισχύει το στερεότυπο;  Περισσότερο πιστεύω ότι έχει αποτυπωθεί σαν ένας άγραφος κανόνας των μπαρ στη μνήμη των πελατών.  Χωρίς βέβαια αναγκαστικά να ισχύει.  Σίγουρα όμως  βοηθάει στο να δημιουργηθεί μία καλή σχέση μεταξύ πελάτη και επαγγελματία.

Tο αγαπημένο σου υλικό:
  • Βότκα
  • Τζιν
  • Ρούμι
  • Τεκίλα +
  • Ουίσκι

Τι να μη σε ρωτήσουμε ποτέ; Σε ένα γεμάτο μπαρ πώς αποφασίζεις ποιος έχει προτεραιότητα;

Ο πιο ενοχλητικός πελάτης; Ο καθένας από εμάς έχει τις ιδιαιτερότητές  του όπως και εγώ επίσης, αυτό που προσπαθώ να κάνω κατά την διάρκεια μιας βάρδιας, είναι η σωστή κατανομή τις εργατοώρας έτσι ώστε να δώσω στον κάθε πελάτη τον απαραίτητο χρόνο και προσοχή που του αναλογεί  έτσι ώστε να περάσει καλά και να φύγει ευχαριστημένος .

Επιμέλεια: Γιάννης Σταυρουλάκης Φωτογράφος: Sandy & Odysseas | sovisualphotography.com Fashion Editor: Κλέλια Φατούρου MUA/Hair: Δημήτρης Γκαρής Ευχαριστούμε θερμά την H&M και τα Gipapbowties