Το “thebunnygirl” δημιουργήθηκε από την Στέφανη Παναγή τον Ιανουάριο του 2015 μετά από παρότρυνση στενών της φίλων αφού έβλεπαν την αγάπη και το πάθος της για τη μόδα. Αν και κύριο θέμα του blog είναι η μόδα, εκεί θα διαβάσουμε συχνά συνταγές μαγειρικής, θέματα ομορφιάς, διάφορους τόπους που αγαπά και επισκέπτεται συχνά στην Κύπρο. Της αρέσει, επίσης, να ψάχνει και να βρίσκει διάφορα ταλαντούχα παιδιά, όπως σχεδιαστές μόδας, και να γράφει για τους ίδιους και τη δουλειά τους. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που σε εμπνέει και σε κάνει να συνεχίζεις, όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάτι άλλο να “πεις”; 

Αρχικά μου αρέσει που μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω θέματα στο διαδίκτυο γιατί έτσι ενημερώνομαι και εγώ. Ενθουσιάζομαι όταν μου λένε πόσο τους αρέσει ο τρόπος γραφής μου που είναι τόσο αυθόρμητος και πόσο τους αρέσει αυτό που διαβάζουν. Εδώ και 2 χρόνια ευτυχώς δεν είπα “ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω” γιατί όταν έχεις ένα blog ποικίλης ύλης πάντα βρίσκεις κάτι να γράψεις. Γι΄ αυτό τον λόγο έκανα ένα blog λίγο “διαφορετικό” λόγω της ανάγκης μου να μην φτάσω στο σημείο να μην έχω κάτι άλλο να πω.

img_9826

Τι είναι πιο σημαντικό όταν μιλάμε για το στυλ: το να είσαι άνετη, μοδάτη ή να σε κολακεύει αυτό που φοράς;

Στυλ θεωρούνται και τα πιο πάνω αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να υποστηρίζεις αυτό που φοράς. Ότι και να φοράς την ώρα που βγαίνεις έξω να βγάζεις στον κόσμο ότι αυτό που φοράω το υποστηρίζω όπως και να το έχω φορέσει. Επιπλέον να έχεις φαντασία, δηλαδή ένα κομμάτι που το έχει φορέσει αρκετές φορές κάθε φορά που το φοράς να μοιάζει καινούργιο. Και εννοιείται ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι κολακεύει την κάθε γυναίκα ανάλογα της ηλικίας μας ή του σωματότυπου μας.

Τι δεν θα φορούσες ποτέ;

Αρχικά είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Γιατί όποτε λέω “δεν θα μπορούσα να το φορέσω αυτό” μετά από λίγο καιρό το φοράω. Δεν θα μπορούσα όμως να φορέσω την νέα τάση στα παπούτσια για το καλοκαίρι τα “crocks” που αν και εμφανίστηκαν σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες βλ. Christopher Kane είναι ένα παπούτσι που δεν θα μπορούσα ποτέ να το υποστηρίξω έστω και αν είναι τα πιο άνετα παπούτσια που υπάρχουν.

thebunnygirl.net | instagram