Όταν έχεις περάσει περισσότερες από 40 ώρες μέσα στην εβδομάδα γύρω από το αφεντικό και τους συναδέλφους σου, καταλαβαίνεις ότι τους βλέπεις περισσότερο από τους φίλους και την οικογένεια. Επομένως, είναι και απολύτως λογικό να δεις το αφεντικό σου κάποια στιγμή στον ύπνο σου. Η ειδικός Lauri Loewenberg πιστεύει ότι ένα τέτοιο όνειρο φυσικά κρύβει ένα βαθύτερο νόημα.

Αρχικά, μπορείς να αναρωτηθείς γιατί βλέπεις το αφεντικό σου στον ύπνο σου

Είχατε κάποια διαφωνία τελευταία ή έχετε μία εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί; Αν όχι, τότε το πιο πιθανό είναι ότι ονειρεύεσαι το αφεντικό σου γιατί χρειάζεται εσύ να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου σε ορισμένες καταστάσεις. Αυτές δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν να κάνουν με το εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που έχει προκύψει σε μία φιλική ή ερωτική σχέση. Ακριβώς επειδή το αφεντικό σου είναι ισχυρή και συχνή προσωπικότητα στην καθημερινότητα σου, αναλαμβάνει και το ρόλο του “συμπρωταγωνιστή” σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αν πάλι έχεις πολύ καλές σχέσεις με το αφεντικό σου και το θαυμάζεις, εκεί χρειάζεται να καταλάβεις κάτι άλλο. Υπάρχει πιθανότητα να θες κι εσύ να υιοθετήσεις τις καλές ιδιότητες που φέρει το αφεντικό σου. Έτσι το να το βλέπεις διαρκώς στα όνειρά σου, είναι μία διαρκής υπενθύμιση γι’αυτό. Ένα όμως θα πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση: όσο πιο έντονο το όνειρο, τόσο πιο έντονο και το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Τι να κάνεις αν βλέπεις συχνά το αφεντικό σου στα όνειρά σου

Ξέρουμε ότι μετά από μερικές ημέρες δουλειάς ίσως θες να αφήσεις για λίγο πίσω σου το γραφείο. Το να βλέπεις το αφεντικό σου στον ύπνο σου σίγουρα δε βοηθάει. Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όμως αυτή την κατάσταση, πρέπει και να ξέρεις τι σημαίνει κάθε όνειρο.

Αν, λοιπόν, δεις ότι κάνεις σεξ με το αφεντικό στον ύπνο σου, αρχικά μη φοβηθείς ότι έχεις κάποιο απωθημένο μαζί του. Πρόκειται για ένα καλό σημάδι που δείχνει ότι αποκτάς κι εσύ αυτές τις ηγετικές ικανότητες που θαυμάζεις τόσο. Αν ονειρευτείς ότι το αφεντικό σου είναι άρρωστο ή σε κίνδυνο, αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος σου ο δυναμικός εαυτός χρειάζεται μία μικρή επανεκκίνηση. Τέλος, αν το αφεντικό σου βλάψει κάποιους άλλους στον ύπνο σου, αυτό ίσως σημαίνει ότι είσαι λίγο περισσότερο bossy σε κάποιο κομμάτι της ζωής σου.

Ένα συμπέρασμα, λοιπόν, κράτησε μετά από όλα αυτά. Το πώς βλέπεις το αφεντικό σου στον ύπνο σου αντικατοπτρίζει την δική σου ηγετική συμπεριφορά. Έτσι, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς ιδιαίτερα την επόμενη φορά.

featured image: @k.sebe.nezgno