Οι σειρές που υπάρχουν εκεί έξω είναι άπειρες. Αμέτρητες και πάνω κάτω ίδιες. Και φυσικά, μετά την μικρή αποτυχία του Berlin Station να φτάσει το Homeland, αυτά που περιμένουμε από τους αμερικάνους παραγωγούς δεν είναι πολλά. Παρ’ όλα αυτά, η νέα σειρά του History, “Six” μοιάζει να θέλει να κάνει την διαφορά.

Η σειρά πραγματεύεται τους σύγχρονους Αμερικανούς μαχητές κατά την διάρκεια μιας μυστικής αποστολής με στόχο την εξουδετέρωση ενός ηγέτη των Taliban στο Αφγανιστάν. Όμως, η αποστολή τους θα πάρει άσχημη τροπή, όταν θα ανακαλύψουν ότι ένας Αμερικανός πολίτης είναι εκείνος που συνεργάζεται με τους τρομοκράτες. Ο επικεφαλής της ομάδας, Richard “Rip” Taggart (Goggins), παίρνει μια αμφιλεγόμενη απόφαση και στη συνέχεια, ερχόμαστε στο σήμερα, δυο χρόνια μετά, με τον ίδιο να πέφτει στα χέρια της Boko Haram. Πλέον το μέλλον του εξαρτάται απο τα πρώην αδέλφια του στην ομάδα SEAL Team Six, που θα πρέπει να βάλουν επιτέλους, τις διαφορές τους στην άκρη και να δώσουν μια ευκαιρία στη ζωή του πρώην ηγέτη τους.

Το Six έχουν δημιουργήσει οι William Broyles και David Broyles και έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στις 18 Ιανουαρίου στο History.