Απελπιστικά ρομαντικός (και γι’ αυτό σε αγαπάμε), με κυβερνήτη την Αφροδίτη — τον πλανήτη της αγάπης και της τέχνης, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι ιδιαίτερ@, με καλό γούστο.

Μόλις μπεις σε μια σχέση, είσαι εκεί, επικεντρώνεσαι και αφοσιώνεσαι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αγνοείς τα red flags.

Ποιον θέλεις λοιπόν δίπλα σου τις νύχτες που περνάς στον καναπέ βλέποντας rom coms με mac and cheese, πίτσα και παγωτό -γιατί ξέρουμε ήδη πόσο αγαπάς και το φαγητό; Ποιος θα σε αγαπήσει παρά το πείσμα σου;

12. Τοξότης

Αυτός ο αγώνας δεν έχει νόημα να δοθεί. Ο Ταύρος λαχταρά τη σταθερότητα ενώ ο Τοξότης εκτιμά την ελευθερία. Παρόλο που ο Ταύρος μπορεί να θέλει να ερωτευτεί κάποιον σαν τον Τοξότη, τελικά δεν τα καταφέρνουν να συνεννοηθούν. Στο τέλος, ο Τοξότης θα πάει στην επόμενη ρομαντική περιπέτεια, ενώ ο Ταύρος θα κλαίει στον καναπέ για εβδομάδες. Δοκίμασε αυτόν τον συνδυασμό με δική σου ευθύνη.

11. Δίδυμοι

Όπως ο Τοξότης, έτσι και ο Δίδυμος προτιμά να είναι ελεύθερος. Αυτοί οι δύο έλκονται μεταξύ τους εξαιτίας της χαρά που έχουν για τη ζωή. Και τα δύο ανοιξιάτικα ζώδια, είναι αιώνια αισιόδοξα και μένουν σε μια παιδική αίσθηση περιπέτειας μέχρι την ενηλικίωση.

Ωστόσο, ο Ταύρος δεν μπορεί να συμβαδίσει με την αγάπη των Διδύμων για gossip και reality παιχνίδια. Ο Ταύρος είναι χαρούμενος που ξαναβλέπει την ίδια σεζόν του Dawson’s Creek ξανά και ξανά.

10. Κριός

Οι Κριοί είναι πρωτοπόροι και σταματούν μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους. Ο Ταύρος από την άλλη προτιμά την κλασική διαδρομή.

Ως ζώδιο που διοικείται από τον Άρη, ο Κριός είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και βρίσκει σχεδόν ενοχλητική τη χαλαρή συμπεριφορά του Ταύρου. Και οι δύο είναι τόσο πεισματάρηδες που είναι σπάνιο κάποιος από τους δύο να είναι πρόθυμος να καταβάλει προσπάθεια για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν.

9. Λέων

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο. Μαζί, αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο φωτεινό με το κοινό τους show. Τι γίνεται όμως στο σπίτι; Και ο Ταύρος και ο Λέων είναι σταθερά ζώδια. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στη ρουτίνα τους και μισούν να διαταράξουν το προσωπικό τους status quo. Αν τα συστήματα αξιών τους δεν ευθυγραμμίζονται τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά και τελικά και οι δύο χρειάζονται πολύς χρόνο για να προχωρήσουν.

8. Ζυγός

Ο Ζυγός και ο Ταύρος κυβερνώνται από την καλλιτεχνική Αφροδίτη, οπότε θεωρητικά, αυτό θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός φτιαγμένος για τον παράδεισο. Όμως, οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολλές. Ο Ζυγός ενδιαφέρεται περισσότερο στα θέματα λογικής και ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο πως νιώθει. Ο Ζυγός θέλει να αναλύσει την ποιότητα του βερμούτ στο Negroni του ενώ ο Ταύρος θέλει απλώς τα σνακ.

Αυτοί οι δύο περνούν πολλές όμορφες μέρες με βόλτες σε gallery και στη φύση, μαγειρεύοντας ωραία πιάτα, τελικά όμως θέλουν διαφορετικά πράγματα.

7. Υδροχόος

Ταύρος και Υδροχόος είναι ένα παράξενο ταίριασμα αλλά κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί. Είναι σταθεροί, αφοσιωμένοι και έχουν κοινή στάση απέναντι στις αλλαγές.

Αν και ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι είναι πιο εκκεντρικός και ο Ταύρος πιο παραδοσιακός, ο Ταύρος είναι το μόνο ζώδιο που κάνει πραγματικά έναν απόμακρο Υδροχόο να νιώθει σαν στο σπίτι του. Με τον ίδιο τρόπο, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που εμπνέει τον Ταύρο να κυνηγήσει τους μεγάλους επαγγελματικούς στόχους και επαγγελματικά όνειρα. 

6. Καρκίνος

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος απλά ταιριάζουν. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη ενώ ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη. Και τα δύο ζώδια νοιάζονται βαθιά για την παράδοση, την οικογένεια και την ευεξία. Μαζί, οργανώνουν υπέροχα τραπέζια και φέρνουν κοντά την  οικογένεια. Αυτή είναι μια σχέση που πάντα μοιάζει σαν να γυρίζεις σπίτι.

5. Παρθένος

Αναδεικνύει ο ένας τη γειωμένη, πρακτική πλευρά του άλλου. Γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται το ένα στο άλλο, οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη. Ο Παρθένος αναδεικνύει την άγρια ​​πλευρά του Ταύρου. Ο Ταύρος νιώθει ασφάλεια κοντά στον Παρθένο και αφήνει επιτέλους κάποιον άλλο να πάρει το τιμόνι.

Το μόνο ζήτημα που μπορεί να προκύψει σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι ο Παρθένος τελικά απογοητεύεται με την τεμπελιά του Ταύρου.

4. Αιγόκερως

Τι κάνει αυτά τα δύο ζώδια της γης ένα τόσο ισχυρό ζευγάρι; Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι και οι δύο σταθεροί. Ο Ταύρος αναδεικνύει την πιο ρομαντική και παιχνιδιάρικη πλευρά του υπεύθυνου Αιγόκερου ενώ ο Αιγόκερως αναδεικνύει τη δίψα για γνώση και περιπέτειατου Ταύρου.

3. Ιχθείς

Ο Ταύρος μπορεί να επικεντρωθεί πάρα πολύ σε ό,τι είναι πρακτικό και να ξεχάσει να αγκαλιάσει τη μαγεία της ζωής. Οι Ιχθείς εμπνέουν τον Ταύρο να πάρει λιγότερο σοβαρά τον εαυτό του και να έρθει σε επαφή με τη συναισθηματική και καλλιτεχνική του πλευρά. Αυτοί οι δύο έχουν μια σχέση που βασίζεται στην αυτοανακάλυψη και τον βαθύ αμοιβαίο σεβασμό.

2. Σκορπιός

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι αντίθετα ζώδια και αν κάτι ισχύει για τα αντίθετα, είναι ότι έλκονται. Όταν αυτά τα δύο συναντιούνται, η σεξουαλική ένταση είναι άμεση και βαθιά. Ωστόσο, η σύνδεση δεν είναι μόνο σεξουαλική. Και τα δύο είναι σταθερά ζώδια, εξαιρετικά πιστά και αφοσιωμένα στους ανθρώπους τους. Ακόμα και όταν χωρίσουν, εξακολουθούν να είναι ο ένας στη ζωή του άλλου, παραμένοντας κοντά ακόμα και αφού έχουν προχωρήσει σε νέους συντρόφους.

1. Ταύρος

Το απόλυτο ταίρι για τον Ταύρο είναι… άλλος Ταύρος. Σκέψου το: Ο Ταύρος εκτιμά την πίστη και τη σταθερότητα. Ποιος καταλαβαίνει καλύτερα τις ανάγκες του Ταύρου; Μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη ζωή. Αυτή η ένωση φέρνει μόνο ευχαρίστηση, χωρίς πολλά λόγια.