Για όσους έχουν tattoo και είναι εξοικιωμένοι με αυτά, γνωρίζουν ότι το ένα τατουάζ δημιουργεί την επιθυμία για περισσότερα!

Για όσους δεν έχουν, όμως, και φλερτάρουν με την ιδέα, δίνουμε παρακάτω έμπνευση γι’αυτό το πρώτο τατουάζ. Οι εικόνες προέρχονται από το Pinterest και το Instagram, τα οποία αποτελούν ανεξάντλητες πηγές σχεδίων για κάθε ενδιαφερόμενο.

Γραμμές

Eίναι κομψά, απλά και ιδιαίτερα και θα είναι στη μόδα και το 2019. Μερικά διάσημα σχέδια περιλαμβάνουν πρόσωπα, σώματα και λουλούδια.

Τατουάζ με quotes που μας εμπνέουν

Αρκετοί επιλέγουμε να κάνουμε τατουάζ μια φράση ή μια λέξη που μας εμπνέει και έχει μεγάλη αξία για εμάς. Αρκεί να βρούμε ποια είναι αυτή για να θέλουμε να βλέπουμε κάθε μέρα στο σώμα μας!

Tattoo με κόκκινο μελάνι

Το νέο trend είναι τα τατουάζ με κόκκινο μελάνι. Όσοι, λοιπόν, θέλουν να ξεφύγουν από το συνηθισμένο τατουάζ σε μαύρο χρώμα, μπορούν να τολμήσουν αυτή τη νέα επιλογή!

Βουνά

Για τους φυσιολάτρες έχουμε μια ιδέα με θέμα τα βουνά, είτε σε αφηρημένο είτε σε περισσότερο ρεαλιστικό στυλ.

Tattoo στα πλευρά/κοντά στο στήθος

Αποτελεί μια επιλογή για την πλειοψηφία των γυναικών, καθώς είναι διακριτικό και αρκετά θηλυκό.

Ηλιοτρόπιο

Παρόλο που τα λουλούδια είναι πάντα στη μόδα ως επιλογή για τατουάζ, το συγκεκριμένο σχέδιο επιλέγεται από πολλούς και είναι το ίδιο εντυπωσιακό είτε ως ασπρόμαυρο είτε ως πολύχρωμο!

Tattoo στη σπονδυλική στήλη

Το συγκεκριμένο σημείο επιλέγεται από όλο και περισσότερους λάτρεις των τατουάζ. Μπορεί κανείς να επιλέξει από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο σχέδιο.