Υπάρχει ένα νέο trends στις τσάντες που ήδη τα fahion κορίτσια έχουν αρχίσει να αγαπούν: Η midi bag!

Ας τα πάρουμε από την αρχή τις τελευταίες τάσεις. Έχουμε τις μεγάλες τσάντες που βολεύουν για το γραφείο, για τη βόλτα. Από την άλλη έχουμε το mini τσαντάκι που ναι μεν δε μας παρέχει πολύ χώρο αλλά είναι η νότα που θα απογειώσει το look μας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορεί να είναι μαζί μας πάντα και παντού. 

Το midi bag λοιπόν είναι κάτι ενδιάμεσο από τα δύο μεγέθη που ήδη ξέρουμε και αγαπάμε. Ούτε πολύ μεγάλη αλλά ούτε και πολύ μικρή τσάντα. Είναι το τέλειο ενδιάμεσο μέγεθος που θα μας επιτρέψει να έχουμε κάτι παραπάνω από το κινητό μας στην τσάντα μας. Το midi bag σου επιτρέπει να έχεις μέσα κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι, lip balm, ακόμα και ένα μικρό ημερολόγιο. 

Το midi bag έχει όλα τα τέλεια πλεονεκτήματα όπως και όλα τα άλλα στον κόσμο της μόδας με αυτό το όνομα. Σκέψου το σαν τη midi φούστα. Βολική, εύκολη, ούτε πολύ μακριά, ούτε πολύ κοντή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο γραφείο, στη βόλτα, στο μπαρ. Μόνο στο γυμναστήριο δεν πάει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το midi bag. 

Η πρακτικότητα και η ευκολία που μας χαρίζουν αυτές οι midi τάσεις, είναι οι λόγοι για τους οποίους τα αγαπάμε. Έτσι λοιπόν και η midi τσάντα κάνει το comeback της από τη δεκαετία του 90’.

Το καλύτερο το κρατούσα για το τέλος! Υπάρχει mini bag για κάθε γούστο, κάθε στιλ, σε τόσα χρώματα και τόσα υφάσματα που σίγουρα θα βρεις την τέλεια επιλογή για εσένα.