Οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν συνέχεια. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα social media έχουν ανέβει τόσο πολύ, τα trends αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Έχουμε τόσο εύκολη πρόσβαση σε infuencers και με ευκολία εμπιστευόμαστε τα λόγια τους. Και συχνά τρέχουμε αμέσως να βρούμε και εμείς τα πιο “in” προϊόντα του μήνα. Αν δεν μένεις ενημερωμένη μπορεί να έχεις χάσει τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς που επικράτησαν από την αρχή του 2019 και συνεχίζουν να μας απασχολούν έως και τώρα. 

Καθαρά προϊόντα

Μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν μας απασχολούσε τόσο τι υλικά έμπαιναν μέσα στα προϊόντα που αγοράζαμε και βάζαμε στο πρόσωπό μας σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς αυτό έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότερες μάρκες είναι σε ένα μόνιμο ανταγωνισμό αναμεταξύ τους για το ποια θα έχει τα πιο φυσικά και οργανικά προϊόντα. Αυτό δε σταματά στα υλικά που περιέχουν τα προϊόντα αλλά και οι ύλες που χρησιμοποιούνται για τις συσκευασίες γιατί πέρα από το δέρμα μας είναι εξίσου σημαντικό να προσπαθούμε να προστατεύσουμε και το περιβάλλον. 

Instagrammable προϊόντα

Σίγουρα ο κυριότερος λόγος που αγοράζουμε τα προϊόντα ομορφιάς είναι γιατί ξέρουμε πως θα δούμε αποτελέσματα. Αλλά για να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον πλέον πρέπει να είναι και #trending στο Instagram. Η αλήθεια είναι πως περνάμε τόσες ώρες την ημέρα στα social media που η ερεύνα αγοράς μας ξεκινά από εκεί. Αλλά η μάστιγα των social media δεν σταματά εκεί. Όταν εσύ θα αγοράσεις αυτό το φανταστικό instagrammable προϊόν είναι πολύ πιθανόν να το ανεβάσεις και εσύ κάνοντάς τους τέλεια, δωρεάν διαφήμιση. 

Minimal μακιγιάζ

Μέχρι πριν μερικά χρόνια όλες θέλαμε να δείξουμε τα φοβερά makeup #skills μας σε καθημερινή βάση κάνοντας έντονο contouring, φορώντας glitter και έντονα χρώματα στα μάτια και στα χείλη. Η μόδα όμως έχει αλλάξει και στο μακιγιάζ. Το “in” για το 2019 ήταν και παραμένει – και μας βολεύει πολύ – το μακιγιάζ που σχεδόν δε φαίνεται. Για να διατηρήσουμε ένα πιο minimal look πρέπει να φοράμε τόσο μακιγιάζ όσο χρειάζεται για να μας δίνει μια φυσική λάμψη και να κρύβει τις ατέλειες χωρίς όμως να φαίνεται επιτηδευμένο.


featured image: Being Float