Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πολλές φορές πριν εκφέρουν την άποψή τους ή μιλάνε με έναν τρόπο με τον οποίο ωραιοποιούν τα λόγια τους. Δεν είναι ακριβώς ανειλικρινής ο τρόπος τους. Απλά προσπαθούν να μιλήσουν έτσι ώστε να περάσουν το μήνυμά του αλλά χωρίς να πληγώσουν αυτόν που έχουν απέναντί τους. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν φιλτράρουν τις σκέψεις τους. Θα σου πουν ακριβώς αυτό που σκέφτονται τη στιγμή που το σκέφτονται. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και σε ποια ζώδια ανήκουν;

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια έμφυτη αισιοδοξία και μιλάει σχεδόν πάντα βάζοντας πρώτο το πηγαίο χιούμορ του. Το θέμα είναι πως αυτό που ο ίδιος ονομάζει χιούμορ κάποιοι το ονομάζουν αγένεια. Έχει μια αυτοπεποίθηση που τον κάνει να νιώθει άνετα να λέει ό,τι θέλει χωρίς δισταγμό. Απλά πολλές φορές αυτό κάποια άτομα δεν το δέχονται.

Παρθένος

Ο Παρθένος θεωρεί χάσιμο χρόνου το να σκέφτεται δύο φορές πριν μιλήσει, οπότε προτιμάει απλά να μην σκέφτεται καθόλου. Πολλές φορές τα λόγια του ακούγονται τρομερά σκληρά, αλλά να είσαι σίγουρη πως από αυτόν δεν θα ακούσεις ψέματα. Ακόμα κι αν δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα, ξέρεις πως ό,τι λέει το εννοεί.

Λέων

Ο Λέων δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βλάψει τα συναισθήματά σου, αλλά δεν πρόκειται να σου πει ψέματα για να το αποτρέψει αυτό. Ξέρει ότι ο έπαινος και τα κομπλιμέντα έχουν σημασία μόνο αν είναι ακριβή. Για αυτό και όταν τα κάνει, τα εννοεί πραγματικά.

Κριός

Ο Κριός προσπαθεί πάντα να σκέφτεται πριν μιλήσει. Αυτό όμως δεν το καταφέρνει όταν είναι θυμωμένος. Μπορεί να προσβάλει τον άλλον με έναν καταστροφικό τρόπο. Πιστεύει πως είναι προτιμότερο να μιλάει με ειλικρίνεια, ακόμα και εάν χάσει ανθρώπους, παρά να κρύβει τις σκέψεις του ή να μην λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θεωρεί την τιμιότητα και την ειλικρίνεια ως τις κορυφαίες προτεραιότητες. Ενώ νοιάζεται για τους άλλους και δεν προσπαθεί να βλάψει τα συναισθήματα τους, προτιμάει να λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Εκτός αυτού, το να μιλάει με ασάφεια είναι πιθανό να οδηγήσει σε σύγχυση. Αυτή η σύγχυση θα σπαταλήσει τον χρόνο του, που είναι πάντα πολύτιμος.

featured photo: @dbpicado