Είσαι έτοιμος να ζήσεις το πιο όμορφο καλοκαίρι; Στα Praktiker θα ανακαλύψεις ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου !

Παιχνίδια στην άμμο, μακροβούτια στο νερό, βραδιές στην παραλία. Καλοκαιρινές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις, όλα μια ανάσα μακριά! Έχεις επιλέξει το νησί, έχεις «κλείσει» την άδεια, έχεις βρει την παρέα. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσεις τις φετινές διακοπές σου.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Μετρούσες τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα όταν ήσουν παιδί; Τα πρωτότυπα φουσκωτά σε σχήμα εξωτικού φλαμίνγκο, παγωτού ή καλοκαιρινού φρούτου, θα σου χαρίσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα και θα δώσουν μια ακόμα νότα ξεγνοιασιάς αυτό το καλοκαίρι.

praktiker_%cf%86%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%ba%cf%89%cf%84%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%b6%ce%b9

CAMPING ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Οργανωμένο ή ελεύθερο, στο νησί ή κάπου αλλού. Αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσεις την ανεκτίμητη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το camping και θα αποκτήσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, όλα τα απαραίτητα, από τα Praktiker. Σκηνές για όλες τις απαιτήσεις και πρωτότυπος εξοπλισμός για να περάσεις ευχάριστα και ξεκούραστα, όπου κι αν βρεθείς.

praktiker_%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Αν τελικά οι διακοπές δεν είναι στο πρόγραμμα για φέτος, να είσαι σίγουρος πως η δροσιά δε θα σε εγκαταλείψει! Στα Praktiker θα ανακαλύψεις μια ποικιλία κλιματιστικών και ανεμιστήρων που θα μετατρέψει το χώρο σου σε απόλυτη όαση για αυτό το καλοκαίρι. Τα βήματα είναι απλά: Επιλέγεις online ή σε κάποιο κατάστημα το είδος του εξοπλισμού που σε ενδιαφέρει και μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των Praktiker για τοποθέτηση άμεσα και εύκολα του νέου σου κλιματιστικού ή του ανεμιστήρα σου.

praktiker_fan

Ότι και αν κάνεις τελικά, ένα είναι σίγουρο. Με τη σωστή παρέα, όπου και αν βρεθείς, θα περάσεις καλά!