Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι όλοι «κουβαλάμε» τον κόσμο στις πλάτες μας και συγκεκριμένα στα αγαπημένα μας backpacks.

Αλήθεια, αν κάτσεις να το σκεφτείς, κανείς δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι του χωρίς να αρπάξει μαζί του το backpack του. Είτε κατευθύνεσαι προς τη δουλειά είτε προς τη σχολή, το backpack μοιάζει πάντα ο ιδανικός συνοδοιπόρος σε αυτό το «ταξίδι» και ο μοναδικός τρόπος να μεταφέρεις μαζί σου όλα όσα είναι σημαντικά για ‘σένα.

Βιβλία, απαραίτητα έγγραφα, σημειωματάριο, ημερολόγιο και κυρίως το laptop σου, το οποίο φυσικά δεν μπορείς να αποχωριστείς ούτε για λίγο, είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που γεμίζουν το σακίδιο σου. Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε την επιθυμία σου να έχεις πάντα μαζί σου όλα όσα προαναφέραμε και συγκεκριμένα τον φορητό υπολογιστή σου, βρήκαμε για ‘σενα τα πιο κομψά laptop backpacks.

α πιο κομψά laptop backpacks για να έχεις πάντα μαζί σου το laptop σου 1
Sneaker Cage – HERSCHEL CITY MID-VOLUME

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα stylish office look, τότε η παραπάνω τσάντα πλάτης Herschel Supply City είναι η ιδανική επιλογή. Το mid-volume backpack, διαθέτει όλους τους χώρους που χρειάζεσαι για τα everyday essentials στο γραφείο και τη σχολή.

laptop backpacks
Bags Corner – Σακίδιο Πλάτης για Laptop- Eastpak

Αν είσαι πιστή οπαδός του μαύρου, τότε ίσως το παραπάνω backpack είναι ό,τι χρειάζεσαι. Μοντέρνο, κομψό και ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις σου παρέα με το laptop σου.

laptop backpacks
MODIVO – RAINS
Backpack

Πάμε σε μια πιο minimal επιλογή. Το συγκεκριμένο backpack από την εταιρεία Rains, χαρακτηρίζεται για το σκανδιναβικό design του αλλά και τη χρηστικότητά του. Κατασκευασμένο από αδιάβροχο ύφασμα, διαθέτει εσωτερική τσέπη φορητού υπολογιστή, μεγάλο εσωτερικό χώρο και εξωτερική τσέπη ασφαλείας για το τηλέφωνό σου.

 
laptop backpack 1
DUOMO – HERSCHEL LITTLE AMERICA

Αν θέλεις να ξεφύγεις από το μαύρο, αλλά να παραμείνεις σε ήπιους χρωματικούς τόνους, ίσως το παραπάνω backpack σου φανεί ενδιαφέρον. Χρηστικό και stylish, θα σε συνοδεύσει σε κάθε καθημερινή δραστηριότητά σου.

 
laptop backpack
Fruugo – Σακίδιο laptop

Τη λίστα με τα αγαπημένα μας laptop backpacks, ολοκληρώνει η παραπάνω επιλογή. Πάμε σε κάτι διαφορετικό και ναι, απευθυνόμαστε σε όσους αγαπούν τα έντονα χρώματα. Το συγκεκριμένο κλασσικό επαγγελματικό backpack, κατάλληλο για να «φιλοξενήσει» το laptop σου, είναι μια fashionable επιλογή στην οποία μπορείς να επενδύσεις. Με ανθεκτικό αντιρυτιδικό ύφασμα, υψηλή αντοχή και εύκαμπτο σχέδιο, αυτό το backpack έχει όσα χρειάζεσαι.