Τα μισά ζώδια του ζωδιακού κύκλου δεν είναι και τόσο καλά παιδιά. Βασικά, ας είμαστε ειλικρινείς: Είναι κακά παιδιά.

Ακολουθούν τα έξι πιο κακά παιδιά της αστρολογίας:

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πολλούς λόγους να πάει στην κόλαση. Είναι άτακτος, επικριτικός και… κακός. Με μεγάλη ευκολία. Δυσκολεύεται να δεχτεί την ανθρώπινη πλευρά των γύρω του. Αντίθετα, θέλει την καλύτερη version τους. Βασικά, την απαιτεί. Μονίμως.

Παρθένε, αν υποθέσουμε ότι η κόλαση είναι στο κεφάλι μας, τότε η κόλαση για σένα είναι το να μη σε παίρνει κανείς πια στα σοβαρά.

Ταύρος

Ο Ταύρος πολλές φορές αισθάνεται περιφρονημένος. Αυτό τον οδηγεί σε κακία και ανάγκη να πάρει εκδίκηση. Γι’αυτό είναι κακό παιδί. Δεν έχει εξασκηθεί στο forgive and forget και ούτε θέλει.

Ζυγός

Ζυγέ θα πας στην κόλαση και το ξέρεις. Θα πας γιατί είπες ψέμματα σε όλο τον κόσμο, στη μαμά σου, στον μπαμπά σου, στο αγόρι σου. Θα πας στην κόλαση γιατί έκλεψες, πλήγωσες και χειρίστηκες. Γοητεύεις τόσο εύκολα τους άλλους, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους τη φέρεις. See you in hell.

Δίδυμοι

Δίδυμοι: Βίαιοι και αναίσθητοι τις κακές μέρες. Θα πάνε στην κόλαση γιατί οι σχέσεις τους δεν κρατάνε. Γιατί κάνουν ανθρώπους να τους γουστάρουν ξέροντας ότι θα τους πληγώσουν. Είναι εγωκεντρικοί και κοιτάνε την πάρτη τους. Θα πάνε στην κόλαση με ύφος “μα τι έκανα;”, χωρίς να έχουν καμία εικόνα του πόσο κακά παιδιά είναι.

Κριός

Ο Κριός είναι κακό παιδί και το ξέρει. Ξέρει ότι πληγώνει, ξέρει πως κάνει κακό. Πάει στην κόλαση και είναι περήφανος γι’αυτό, σαν να το ήθελε πάντα. Η επανάσταση είναι στο αίμα του και το να είσαι κακός σε έναν κόσμο που προσπαθεί (ή τουλάχιστον προσποιείται) να γίνει καλός, είναι έπικ.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν πάει απλά στην κόλαση. Πάει να γίνει ο manager της. Αν χρειαστεί να βασανίσει κόσμο, θα το κάνει. Με το πιο γοητευτικό του χαμόγελο. Λογικά θα γίνει το δεξί χέρι του διαβόλου.


featured image: PR Daily