Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί επαναστάτες. Οι ζωές τους δεν μπαίνουν σε καλούπια και πιστεύουν πως οι κανόνες υπάρχουν μόνο για να σπάνε. Μέσα από την πορεία τους προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, απλά μερικές φορές ίσως χρησιμοποιούν μη νόμιμα μέσα. Δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα, θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον στόχο τους. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι; Ποια είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου που δεν ακολουθούν τα όρια και τους κανόνες;

Υδροχόος: Πάντα  έτοιμος να ξεκινήσει μια επανάσταση

Ο Υδροχόος είναι ένας γεννημένος επαναστάτης. Θέλει να ανατρέψει το κατεστημένο, και δεν φοβάται να το προσπαθήσει. Όταν πρέπει να ακολουθήσει κάποιους κανόνες θα έχει χίλιες ερωτήσεις να κάνει. Ποιος έγραψε αυτούς τους κανόνες; Γιατί  τους έγραψαν; Καλύτερα να έχεις έτοιμες από πριν όλες τις απαντήσεις πριν τους δώσεις τους κανόνες σου!

Τοξότης: Το να ζεις στα άκρα είναι το χόμπι σου

Το να ζητάς από έναν Τοξότη να ακολουθεί πιστά τους κανόνες είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις ένα μικρό παιδάκι να μην κάνει σκανταλιά. Δηλαδή είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο. Δεν έχει νόημα να ζητάς από έναν Τοξότη να συμμορφώνεται με τους κανόνες γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει σε αυτούς. Όταν όμως σκέφτεται το πως να τους σπάσει, βλέπει πολλές προοπτικές. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα και κανένας κανόνας δεν θα του στερήσει την περιπέτεια.

Δίδυμος: Κανόνες, αυτοί οι άγνωστοι

Κανόνες; Έχεις χάσει το ενδιαφέρον τους Διδύμου από την πρώτη στιγμή που ξεστόμισες αυτήν τη λέξη. Δεν σου δίνει καν προσοχή. Οι Δίδυμοι προτιμούν να καταλαβαίνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο παρά να ακολουθούν τις οδηγίες. Γιατί; Επειδή ο δικός τους τρόπος κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Και εάν σιχαίνεται κάτι ο Δίδυμος, είναι το να βαριέται.

Κριός: Προσπαθεί πάντα να φτάνει στα άκρα

Ο Κριός είναι τόσο παρορμητικός και επαναστατικός που δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει κάτι στο μυαλό του και να μην το καταφέρει. Και φυσικά, θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.  Εάν θες πολύ να κάνει κάτι, απλά πες του ότι δεν μπορεί να το κάνει. Και εκεί θα δεις την ανταγωνιστική του πλευρά. Αυτό το ζώδιο ακολουθεί το ένστικτό του, και τίποτα άλλο.

featured photo: @edfirst