Η δύσκολη μέρα στην δουλειά μπορεί να σου προκαλέσει ένα σωρό συναισθήματα –εκείνα του διπολικού, δηλαδή- αλλά το μόνο σίγουρο είναι ένα: όταν περάσεις την πόρτα του γραφείου για να πάρεις τον δρόμο του γυρισμού, θα νιώσεις μια ξαφνική εξάντληση…λέγοντας από μέσα σου «ποιος οδηγεί τώρα μέχρι το σπίτι»; Ή χειρότερα, «ποιος παίρνει τώρα το μετρό για το σπίτι»;

Γιατί όσο κι αν σου αρέσει η δουλειά σου, όσο κι αν πηγαίνεις γεμάτη όρεξη και ενέργεια το πρωί, το απόγευμα θα σε βρει σχεδόν στα πατώματα της κεντρικής εισόδου να ακούς τους περαστικούς βρίσκοντας τον ήχο από τα μηχανάκια παρόμοιο με την «Άνοιξη» του Βιβάλντι.

Κάτι στιγμές σαν την παραπάνω θα πρέπει να σκεφτείς ότι η χαλάρωση δεν είναι πάντα το να γυρίσεις σπίτι και να κοιμηθείς. Υπάρχουν μικρά πράγματα τα οποία μπορούν να σε γεμίσουν ενέργεια χωρίς να περάσεις καν από την πόρτα του υπνοδωματίου σου.

Ξεκίνα με το να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο. Αρωματικά κεριά, σαπούνια, sticks και λάδια σώματος μπορούν όχι μόνο να ξεκουράσουν το σώμα σου αλλά και να σου δώσουν την αίσθηση αναζωογόνησης που σου έλειπε. Γιατί έχεις μόλις ζήσει την απόλυτη εμπειρία ενός μικρού σπα στο σπίτι.

Ταυτόχρονα (ή και λίγο αργότερα) μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου άλμπουμ με lounge μουσική. Η μουσική σε βρίσκει καθισμένη στον καναπέ σου με χαλαρά φαρδιά ρούχα μετά τη δουλειά είναι αξία ανεκτίμητη. Δες θες πολύ, έστω και 30 λεπτά αρκούν!

Αργότερα, βάλε την αγαπημένη σου σειρά και απόλαυσέ την ξαπλωμένη στον καναπέ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα. Σου αξίζει για τουλάχιστον, ένα βράδυ μέσα στην εβδομάδα να μην κάνεις τίποτα και να δεις περισσότερα από ένα επεισόδια από την σειρά που έτυχε να κολλήσεις τελευταία.

Βέβαια, πριν κάνεις όλα αυτά μπορείς απλώς φεύγοντας από την δουλειά να πάρεις ένα Tranquini στο χέρι, να αποφύγεις το αλκοόλ μεσοβδόμαδα και να επιβεβαιώσεις για ακόμη μια φορά ότι είναι το απόλυτο Relaxation Drink. 

Ίσως λοιπόν για αλλαγή, την επόμενη φορά που θα νιώσεις εξαντλημένη να μην χρειαστεί να επιστρέψεις στο σπίτι αλλά να αγοράσεις ένα Tranquini να το απολαύσεις και να αποφασίσεις να δεις τους φίλους σου για να πείτε τα νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Το Tranquini είναι ένα εναλλακτικό δροσιστικό αναψυκτικό εμπνευσμένο από τη φύση. Περιέχει ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, διαλεγμένα βότανα όπως πράσινο τσάι, χαμομήλι, μελισσόχορτο και λεβάντα.

Περισσότερα: TranquiniGreece