Ας δούμε τα μεθυσμένα μηνύματα που στέλνει το κάθε ζώδιο. Έτσι, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε. ‘Η τι περιμένουν οι άλλοι από εμάς μετά από τρεις τεκίλες.

Κριός

Ο Κριός, σαν ζώδιο της φωτιάς, είναι πάντα έτοιμος να παίξει, αλλά μόνο για να κερδίσει. Όταν είναι μεθυσμένος, χρειάζεται κάποιον για να τον βοηθήσει να συνεχίσει το πάρτι. Δε θέλει να σταματήσει να περνάει καλά, ακόμα κι αν έχει ξημερώσει και σε τρεις ώρες πρέπει να είναι στο γραφείο.

Ταύρος

Ο Ταύρος ξέρει την αξία του. Γενικά. Έτσι, ακόμα και τα μεθυσμένα μηνύματά του είναι γεμάτα με ύφος, “σκληρό” attitude αλλά και λίγη ζήλια. Βέβαια, ενώ είναι τρυφερός και δένεται, δε θα πει όχι σε ένα booty call, ειδικά αν πιστεύει ότι θα είναι επιτυχημένο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι γενικά έχουν συνηθίσει τα “δίπολα” στη σκέψη και τη συμπεριφορά τους. Έτσι και τα μεθυσμένα μηνύματά τους μπορεί να είναι ταυτόχρονα flirty αλλά και… εκνευριστικά. Δηλαδή; Θέλουν να ξέρεις ότι σε σκέφτονται, αλλά πιο σημαντικό είναι το να τους σκέφτεσαι εσύ.

Καρκίνος

Τα γλυκά Καρκινάκια. Όλα τους τα μεθυσμένα μηνύματα έχουν στόχο την επιβεβαίωση ή το να σου δείξουν πόσο ενδιαφέρονται για εσένα. Γενικά, γράφουν με πολύ γλυκό τρόπο, ωστόσο κάποιες φορές γίνονται υπερβολικά. Δεν είναι cool με τα “διαβάστηκε”. Θα ξαναστείλουν και θα ξαναστείλουν. Και θα ξαναστείλουν.

Λέων

Ο Λέων αγαπάει το δράμα. Στο μεταξύ, δεν περιορίζει τα μεθυσμένα μηνύματά του σε έναν μόνο παραλήπτη. Μια ΟΚ νύχτα για εκείνον περιλαμβάνει διάφορες συνομιλίες, μέχρι να βρει το gamechanger. Γενικά, έχει καλές προθέσεις πάντως.

funnyjunk.com

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πάντα προσεκτικός. Κοιτάζει τις λεπτομέρειες ακόμα και όταν είναι μεθυσμένος. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, τα μεθυσμένα μηνύματά του δεν έχουν typos, και γενικά φαίνονται νορμάλ και νηφάλια. Δεν αναμοχλεύει διαφωνίες του παρελθόντος. Επίσης, βάζει πάντα τη λέξη “φιλιά” ή κάτι αντίστοιχο στο τέλος για να νιώθει εντάξει ακόμα και αν δε λάβει καμία απάντηση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί συνήθως είναι ήρεμοι. Ωστόσο η σωστή ποσότητα τεκίλα μπορεί να βγάλει τον πιο ανυπόμονο εαυτό τους προς τα έξω. Όντας λοιπόν μεθυσμένος, ένας Ζυγός θέλει να μαλώσει γιατί στο μυαλό του έχει δίκιο. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως άβολο και εκνευριστικό, συγχωρεί εύκολα και γίνεται αρκετά ευάλωτος αν του πεις τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός είναι πάντα αιχμηρός, και τα μεθυσμένα μηνύματά του μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που έλπιζες να διαβάσεις βραδιάτικα. Ακόμα και μεθυσμένοι, οι Σκορπιοί εννοούν την κάθε λέξη που λένε και ξέρουν τι κάνουν. Πρόσεξε τις απαντήσεις σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει η συζήτηση με έναν Σκορπιό. Ειδικά με έναν πληγωμένο Σκορπιό.

Ο έξυπνος Τοξότης ξέρει πώς να ξεκινήσει (ή να σώσει) μια συζήτηση, ακό

Τοξότης

μα κι όταν έχει πιει λίγο παραπάνω. Η άμεση και ευθεία φύση και ενέργειά του, μπορεί να γοητεύσει τον οποιοδήποτε. Σιγουρέψου ότι δεν παίρνεις και πολύ σοβαρά όσα λέει μεθυσμένος, μπας και σώσεις την καρδούλα σου. Τα περισσότερα θα τα έχει ξεχάσει το επόμενο πρωί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι καλοί μέχρι να αποφασίσουν να μην είναι. Ένα μεθυσμένο μήνυμά τους δε θα είναι ούτε συναισθηματικό ούτε νοσταλγικό. Θα περιλαμβάνει και ένα call to action. Θα πρόκειται είτε για φαγητό, είτε για βόλτα ή ανταλλαγή ρούχων. Όπως και να έχει, στην πραγματικότητα, το μεθυσμένο μήνυμα ενός Αιγόκερου είναι απλά business. Ωστόσο, μπορεί και να σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να περνάει καλά. Συνήθως μετά από ωραία βράδια, στέλνονται και τα πιο μεθυσμένα μηνύματα. Η αναποφάσιστη φύση του όμως κάνει αυτά ακριβώς τα μηνύματα αλλοπρόσαλλα και απρόβλεπτα. Συνήθως όμως αστεία και με έναν σκοπό. Μην περιμένεις το μεθυσμένο μήνυμα του Υδροχόου να βγάζει νόημα.

Ιχθύς

Ο ονειροπόλος Ιχθύς έχει συνηθίσει να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα και αν οι άλλοι δε συμφωνούν. Τα μεθυσμένα μηνύματά του πιθανώς θα είναι ειλικρινή, αλλά υπερβολικά. Ειδικά αν νιώσει ότι δεν τον ακούν ή δεν τον καταλαβαίνουν.

Διάβασε ακόμα: Γιατί σταματήσαμε να στέλνουμε drunk messages;


gif: giphy.com