Ενώ για χρόνια η μητέρα σας ταίριαζε τα ρούχα, εσείς ήσασταν χωμένοι στα βιντεοπαιχνίδια. Αρπάζατε το ευφάνταστο σετ και πηγαίνατε για πίτσα. Έτσι, η μαμά έμεινε στην εντύπωση της αλάνθαστης ενδυματολόγου κι εσείς στο να ταιριάζετε τα πάντα ακόμα και τα παπούτσια του μπαμπά (γιατί όχι;) και να είστε και φοβεροί στο ραντεβού με το κορίτσι. Διάβασε παρακάτω και μετά άνοιξε μια οικολογική σακούλα απορριμάτων.

tumblr_inline_mlyyjvI3uT1qz4rgp

  1. Τα παπούτσια. Αυτά που όλοι πρώτη φορά παίρνετε για έναν γάμο και τσούζουν τα μάτια μας για πάντα. Τα στενά, με τη μύτη που ενίοτε τετραγωνίζει και που μέχρι να τα φορέσετε ξανά έχουν επιμηκυνθεί κι άλλο. Δεν είναι δικαιολογία ότι βρίσκονται ακόμα στις βιτρίνες. Και για να είμαστε δίκαιοι, αν θέλετε να πετάξουμε τις μπαλαρίνες μας (που μεταξύ μας δεν κολακεύουν καμιάς τα πόδια) εσείς πρέπει να πείτε αντίο σε αυτά #deal
  1. Πουκάμισα χαβανέζικα-με κλάρες και λουλούδια. Οχι όλα μονο αυτά που μοιάζουν με δέκα πίνακες του Κλεέ και Καντίνσκι μαζί . Οι πίνακες είναι καλό να μένουν στα μουσεία. Δεν σε κάνουν cool ούτε έτοιμο για σαφάρι, αλλά λιγάκι αστείο.
  1. Τα τζιν καμπάνα, που μάλλον κάποιος ήθελε να γελάσει μαζί σας και τα πρότεινε. Δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνουν ρούχα προς χρήση.
  1. Τα γνωστά φλούο λεπτά τιραντάκια. Ούτε για εσένα που μετράς τους γραμμωμένους σου κοιλιακούς, ούτε για εσένα που ζεστάθηκες. Στα συν, αυτά με το ‘V’. Ας μη πω γιατί.
  1. Θέλετε να λέτε ότι γνωρίζετε για μόδα και σχεδιαστές. Φοράτε τη μπλούζα του Calvin Klein με όσο το δυνατόν προκλητικά ευδιάκριτο το brand και περπατάτε καμαρωτοί. Στο σπίτι του ο Calvin θα τα έχει για ξεσκονόπανα και θα γελάει διαβολικά. Θα φορούσατε ρούχα με το ονοματεπώνυμο του γείτονά σας;
  1. Βερμούδες τζιν στενές και πάνω από το γόνατο. Σας αφήνω, γιατί ξέρω πόσο τις αγαπάτε, να τις χαρίσετε στο ανηψάκι. Μαζί κι εκείνες με το στρατιωτικό σχέδιο. Όχι άλλο κάρβουνο.
  1. Ροζάριο. Δεν θέλω να ξέρω αυτόν που τα αγόρασε, ούτε θα θελα να ανακαλύψω (μαζί με το τζιν καμπάνα) ποιος τα έχει ακόμα με την ελπίδα.

+1 το σακάκι δύο νούμερα μεγαλύτερο. Η μαμά σας, σας αγαπάει πολύ και νομίζει ότι πάντα θα ψηλώνετε και θα αναπτύσσεστε κι άλλο. Δεν είναι όμως καθόλου κολακευτικό ακόμα και συνδυασμένο με το πιο μοδάτο παντελόνι του κόσμου.