Τα απαραίτητα που σε κάνουν Bartender savoirville.gr  

Τι σημαίνει αυτό?

Πολλές φορές σε κάποια επίσκεψη σε φιλικό σπίτι ή ακόμα όταν πήγαμε για camping πέρσι στη νότια Ρόδο ή και στο γραφείο το μεσημέρι όλο και κάποιος θα μου πει: «ρε Γιάννη, φτιάξε μας κάτι να πιούμε! Τι μπάρμαν είσαι?»

Μάλλον οι φίλοι μου και οι συνάδελφοι μου στο γραφείο νομίζουν ότι όπου και να είμαι πάντα έχω μαζί μου:

  • Αλκοόλ Τι πιο εύκολο από το να έχεις πάντα μαζί σου στη κωλότσεπη ένα μπουκαλάκι Τζιν. Δε σε κάνει αλκοολικό, σε κάνει bartender.
  • Shaker, μεζούρες και όλα μου τα εργαλεία Και ας πούμε ότι υπάρχει αλκοόλ, θα σας φτιάξω ένα κοκτέιλ στις χούφτες των χεριών μας. Ναι ναι πολύ απλό άνοιξε λίγο τη χούφτα σου. Να ΠΙΕΣ ΤΩΡΑ!
  • Ποτήρια (όχι αυτά τα απλά που έχουμε στο σπίτι για το νερό και τη σπράιτ, αυτά τα ωραία που βάζουμε τα κοκτέιλ) Πάντα κάτω από τη σέλα του σκούτερ μου έχω 2-3 μαρτινοπότηρα και 2-3 Collins (αυτά του μοχιτο) για παν ενδεχόμενο!
  • Τιρμπουσόν Ακόμα και για να σας ανοίξω τις μπύρες με φωνάζετε. Πάλι καλά που οι συνθήκες με ανάγκασαν να μάθω να ανοίγω τις μπίρες με τα πάντα. Στη κυριολεξία με τα πάντα!
  • Φρούτα, χυμούς και αναψυκτικά «Ρε Γιάννη πολύ βαρύ το έκανες» Πάλι καλά που έχω φέρει το γάλα καρύδας, λάιμ, ζάχαρη, ανανά, φράουλες και σόδα για να στο ελαφρύνω και να σου κάνω τις πιο ωραίες γαρνιτούρες.
  • Τη ποδιά μου για να μη λερώνομαι. Στο κάμπινγκ πέρσι στη Νότια Ρόδο, αφού έφτιαξα ποτά για όλους, η πρώην μου,  μου παραπονέθηκε γιατί λέρωσα τα ρούχα μου με τα «παλιο-ποτά» μου και ας ήμουν γυμνός στη παραλία. Τι να πεις? Που πας ρε αγόρι μου χωρίς τη ποδιά σου?

Αυτά λοιπόν, οφείλουμε, εφόσον μας έχουν στιγματίσει με την ιδιότητα του “bartender” να τα έχουμε πάντα πάνω μας! Χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά και η καριέρα μας κινδυνεύει.

Τα απαραίτητα που σε κάνουν Bartender savoirville.gr

  Pic source: hipcamp.com