Πολλοί έχουν έμφυτο το να φλερτάρουν με άνεση και τους βγαίνει πολύ φυσικά. Άλλοι πάλι δυσκολεύονται λίγο περισσότερο. Ακόμα και σε αυτούς βέβαια που είναι καλύτεροι στο φλερτ, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές φλερτ και διαφορετικές κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη συμπεριφορά. Κάποιοι φλερτάρουν απλά για να εντυπωσιάσουν, κάποιοι για να συνδεθούν με άλλα άτομα και κάποιοι φλερτάρουν χωρίς καν να γνωρίζουν ότι το κάνουν.

Λαμβάνοντας υπόψη την αστρολογία, μπορούν να επισημανθούν ορισμένες κοινές ιδιότητες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας των ζωδίων. Αυτό μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε ποια ζώδια είναι πιο ερωτικά από άλλα. Στην πραγματικότητα όλοι μπορούμε να έχουμε πιο flirty διάθεση. Απλά υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν το φλερτ στο αίμα τους!

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που φλερτάρουν με την μεγαλύτερη άνεση

Ζυγός

Πώς θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τα πιο flirty ζώδια χωρίς να αναφέρουμε πρώτα το Ζυγό; Του αρέσει τρομερά να φλερτάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το φλερτ του γίνεται πάντα έχοντας κατά νου έναν μακροπρόθεσμο στόχο που σχετίζεται με τη δέσμευση. Είναι γοητευτικός και κοινωνικός, και το γεγονός ότι είναι συνήθως αρκετά ελκυστικός βοηθάει στη διαδικασία του φλερτ.

Ο Ζυγός φλερτάρει τόσο αβίαστα που μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν ότι φλερτάρει.

Λεων

Ο Λέων προσελκύει όλη την προσοχή, και το λατρεύει αυτό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ένα από τα ζώδια που φλερτάρουν έντονα. Είναι τολμηρός, ενθουσιώδης και σίγουρος ότι τραβάει την προσοχή των άλλων. Ο Λέων είναι γενναιόδωρος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει αγάπη, αρκεί να λαμβάνει επίσης αγάπη.

Δίδυμος

Είναι τόσο εξωστρεφής και κοινωνικός που είναι απολύτως λογικό το να έχει τεράστια έφεση στο φλερτ. Ο Δίδυμος χρειάζεται (σχεδόν) συνεχή ψυχαγωγία και ενθουσιασμό και τι πιο διασκεδαστικό από το φλερτ; Αγαπάει επίσης πραγματικά το να μιλάει με ανθρώπους και να ανταλλάσσει ιδέες, οπότε είναι λογικό να αισθάνεται την επιθυμία να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους. Για τον Δίδυμο το φλερτ είναι ένας τρόπος να ζει.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που έρχεται στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι το φλερτ. Αλλά όσοι έχουν βαθιά γνώση αστρολογίας γνωρίζουν, χωρίς αμφιβολία, ότι οι Ιχθείς είναι στην πραγματικότητα τρομερά αισθησιακοί. Είναι επιρρεπείς να γλιστρήσουν σε νέες περιπέτειες και να αναπτύξουν αισθήματα που κάνουν τις καρδιές τους να καίγονται. Είναι σαν να αισθάνονται μια έλξη για κάποιον, παρόλο που είναι πολύ πιθανό να το ξεχάσουν πολύ σύντομα.

Κριός

Ο Κριός είναι παθιασμένος και επιθετικός, το οποίο είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός (συνήθως με καλό τρόπο) όταν πρόκειται για φλερτ. Είναι ο τύπος που θα ψάξει αυτό που θέλει, όταν το θέλει, και θα κάνει τις προθέσεις του ξεκάθαρες. Είναι αυτός που θα γλιστρήσει στα DM σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης το χιούμορ και ο ενθουσιασμός είναι χαρακτηριστικά του σημεία.

Σκορπιός

Το στυλ του φλερτ του Σκορπιού είναι έντονο. Αλλά σίγουρα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτό το ζώδιο είναι συνήθως πολύ σέξι – με σκοτεινό, όμορφο και μυστηριώδη τρόπο. Είναι αυτός που θα δεις στο μπαρ να κινείται με τεράστια αυτοπεποίθηση, και θα θέλεις να μάθεις περισσότερα. Και ο Σκορπιός θέλει να σε γνωρίσει επίσης, αλλά να είσαι προετοιμασμένη για πολλές βαθιές και σκληρές ερωτήσεις.

featured photo: pexels.com/@cottonbro