Κλασικό κόκκινο ή πιο φωτεινό, glossy ή matte, οι αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι στα χείλη σου και το φθινόπωρο. Μη βάζεις ακόμα στο συρτάρι τα καλοκαιρινά σου κραγιόν, ακόμα και τις βροχερές μέρες το φωτεινό κόκκινο ή το φούξια θα σου θυμίζουν ότι ο χειμώνας αργεί λίγο ακόμα. Αξιοποίησε δύο αποχρώσεις μαζί δημιουργώντας μια νέα μοναδική κόκκινη απόχρωση και πειραματίσου με τα ρούχα σου.

BRIGHT RED

To είχαμε στο νεσεσέρ μας από την άνοιξη και μετά. Το φωτεινό κόκκινο που θυμίζει αποχρώσεις του βαθύ πορτοκαλί αναδεικνύεται τέλεια στο Shiseido Rouge Rouge ‘Poppy’ που είναι πλούσια ενυδατικό και διατηρεί τη λάμψη του για πολύ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τις φωτεινές μέρες του φθινοπώρου με τα λευκά που φοράς ακόμα αλλά και άλλες ανοιχτόχρωμες μονοχρωμίες. Ιδανικό για τα ηλιόλουστα σαββατοκύριακα που θέλεις να κρατήσεις το καλοκαίρι λίγο ακόμα εδώ.

bright-red

CLASSIC RED Η κλασική απόχρωση του κόκκινου είναι παντός καιρού και κάθε εποχής. Από τα καινούργια κόκκινα μας αρέσει το Gucci Sensuous Deep-Matte Lipstick και το σκεφτόμαστε με total black outfit τις μέρες που θέλεις αναδείξεις τον classy εαυτό σου στη δουλεία ή στην έξοδο. Ακόμα και αν διαλέξεις να βάλεις το jeans σου το κλασικό κόκκινο κραγιόν θα αναβαθμίσει το look σου. iconic-red OXBLOOD Αμιγώς φθινοπωρινή απόχρωση. Το Burberry Lip Velvet#437 Oxblood δανείζει το όνομα του στην απόχρωση του κραγιόν και αναμένεται να μείνει για καιρό έτσι. Διάλεξε το με minimal make up και highlights και φυσικό contouring. Ιδανικό για το πρωί που θα ανακαλύψεις ότι βρέχει ασταμάτητα.

deep-berry

CORAL RED

Η σωστή επιλογή είναι το Chanel Rouge Coco Stylo #460 Article επειδή έχει πολύ ενυδατική σύνθεση οπότε δε θα ανησυχείς για ξηρά χείλη. Είναι τόσο λαμπερό που μπορείς να το βάλεις με ένα απλό jean και είναι τόσο καλοκαιρινό που μπορείς να το βάλεις με λευκό.

coral-red

FUCHSIA

Με το  La Petite Robe Noire #002 Pink Tie του Guerlain μπορείς να δοκιμάσεις το ροζ το φθινόπωρο. Μη διστάσεις να το βάλεις με τα τελευταία καλοκαιρινά σου φλοράλ αλλά δώσε του μια ευκαιρία και με τα γκρι του φθινοπώρου. Ταιριάζει όμορφα με τις μελαχρινές με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Τα μπλε μάτια είναι προαιρετικά.

fushcia