Το σενάριο είναι λίγο-πολύ γνωστό. Είσαι έξω βράδυ Παρασκευής, προσφάτως single και εκεί που χορεύεις αμέριμνα, έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό σου από έναν πρώην. Ένα μήνυμα σε μία ώρα διόλου αθώα. Λίγο το αλκοόλ, λίγο ο χορός, λίγο πως και ο πρώην είναι κούκλος, δε θέλει πολύ να απαντήσεις και να κανονίσετε ένα ραντεβού ανάμεσα στα σεντόνια.

Από την άλλη, αν απαντήσεις απλά ένα γελάκι και ένα ηχηρό «Όχι» – κατά προτίμηση με κεφαλαία- τότε σίγουρα είσαι Κριός, Λέων, Σκορπιός ή Αιγόκερως.

Ο Κριός είναι φιλικός και ευγενικός με όλους, εκτός αν τον πληγώσεις. Τότε δε θα διστάσουν να σε σβήσουν οριστικά από τη ζωή τους. Δε θα επιστρέψουν ξανά σε κάποιον πρώην που τους πλήγωσε, ούτε για μία βραδιά καυτού σεξ.

Ο Λέων είναι περήφανος και δε θα καταδεχόταν να κοιμηθεί με έναν πρώην και να χάσει το ‘πάνω χέρι’. Μπορεί να του αρέσει το περιττό δράμα και τα μικροσκάνδαλα, όμως όχι όταν είναι εκείνος πρωταγωνιστής τους.

Για τον Σκορπιό πάντα είναι πολύ αργά για συγνώμες. Είναι εκείνος που όχι απλά σβήνει το κινητό του πρώην, αλλά παριστάνει πως δεν ξέρει καν ποιος είναι. Μπορεί να του αρέσουν οι παθιασμένες νύχτες χωρίς περισσότερες δεσμεύσεις, αλλά δε θα το έκανε ποτέ με έναν πρώην.

Ο λογικός και ορθολογιστής Αιγόκερως δε θέλει κάτι αβέβαιο, όπως είναι μία τυχαία βραδιά με κάποιον που δεν κατέληξε καθόλου καλά όλη η ιστορία. Θέλει να ξέρει πάντα που πατά και που βρίσκεται και να υπάρχει ένα πλάνο. Θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που θα του σταθεί και το σεξ με έναν πρώην είναι για εκείνον χαμένος χρόνος, ειδικά όταν δεν υπάρχει καν περίπτωση επανασύνδεσης.

featured photo: Getty Images /Eva Blanco