Ένας καλός βραδινός ύπνος έχει πολλά οφέλη, σωματικά αλλά και πνευματικά. Το να ρυθμίσεις το βιολογικό σου ρολόι είναι πολύ σημαντικό αλλά σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, τότε οι κατάλληλες μυρωδιές σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

  1. Λεβάντα, όλοι συμφωνούν πως το άρωμα της λεβάντας είναι το ιδανικότερο για έναν σωστό βραδινό ύπνο. Οι καταπραϋντικές του ιδιότητες συμβάλουν στην χαλάρωση σου με τον καλύτερο τρόπο. Ένα σακουλάκι λεβάντας κάτω από το μαξιλάρι, θα σου το αποδείξει.
  1. Γιασεμί, η μυρωδιά του γιασεμιού είναι τόσο χαλαρωτική που μόνο μερικές σταγόνες από αυτό το αιθέριο έλαιο αρκούν για να σε βοηθήσουν στο βραδινό σου ύπνο. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να βρεις αυτή τη μυρωδιά τότε κάνε κάτι ακόμη πιο έξυπνο. Επένδυσε σε ένα σαπούνι για τα χέρια με άρωμα γιασεμί. Έτσι θα σε συντροφεύει και στο κρεβάτι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
  1. Γαρδένια, ένα ρομαντικό φυτό με ευεργετικές ιδιότητες. Βρες ένα κερί με άρωμα γαρδένιας και άναψέ το. Όσο προετοιμάζεσαι για να κοιμηθείς, το δωμάτιο θα πάρει μια ελαφριά μυρωδιά γλυκιάς γαρδένιας. Όνειρα γλυκά δηλαδή.