Σύμφωνα με τις street style εμφανίσεις των celebrities, η μεγαλύτερη τάση είναι τα wide-leg jeans. Μπορεί να τα είδαμε αρκετά το 2018 αλλά θα συνεχίσουν να είναι στη μόδα και για το 2019. Εκτός από τα wide-leg jeans, έρχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις τα supersized jeans, μία ακόμη εναλλακτική των κλασσικών skinny και boyfriend jeans, τα οποία συνεχίζουν να παραμένουν στην άκρη. Πρόκειται για μία πιο φαρδιά εκδοχή των flared jeans από τα 70s.

Το super-wide αυτό στυλ ήταν μία τάση που παρακολουθήσαμε, επίσης, αρκετά στα catwalks αυτή τη σεζόν, κυρίως σε παντελόνια των οίκων Y/Project και Balmain.

Είναι πολύ άνετα και ευκολοφόρετα jeans με ίσια χαλαρή γραμμή, που κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι πώς μπορείς να το συνδυάσεις και αν θα σου προσθέσει παραπάνω όγκο. Μπορείς να δημιουργήσεις μία ωραία σιλουέτα ακόμα και με ένα μακρύ trench coat αρκεί από μέσα να φορέσεις ένα εφαρμοστό top. Και να επιλέξεις πιο λεπτά παπούτσια, ιδανικά high-heels.

Ρίξε μια ματιά και παρακάτω για το πώς αλλιώς μπορείς να φορέσεις τα supersized jeans.

Denimology
Harper’s Bazaar
LiveAbout
Who What Wear
Lost in Daydreams
Who What Wear
Stylecaster

Ακόμη, έχουμε να σου προτείνουμε και μερικά supersized jeans που κυκλοφορούν στην αγορά για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

H&M
H&M
Topshop
Topshop
Zara

Δες ακόμα:

ΤΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ RETRO PRINTS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ


featured image: Hoonel Portal