Εξερευνούμε τους δημιουργικούς δρόμους της Έλενας Πολυχρονίου, που βρίσκεται πίσω από το «ανήσυχο» brand χειροποίητων ρούχων, Wanderer.

popaganda_logo

Wanderer είναι αυτός που ζει μία ταξιδιάρικη, αληθινή ζωή, βασισμένη στην αλήθεια, την ελευθερία και την αγάπη. Το φτερό που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για το λογότυπο του brand ορίζει ακριβώς αυτή την αίσθηση ελευθερίας.

Πηγή έμπνευσης μπορεί να αποτελεί οποιοδήποτε παλιό ή νέο ερέθισμα. Μία ταινία, ένα τραγούδι, ακόμη και ένας άνθρωπος. Κύρια πηγή της χειμερινής συλλογής “That 70s party” ήταν φυσικά η Bianca Jagger, μία γυναίκα η οποία δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει αλλαγές και να πειραματιστεί.

Σε κάθε συλλογή προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό, καθώς επιμένω στο να μην εγκλωβίζομαι σε μοτίβα ή τάσεις της μόδας. Πολλές φορές, έμπνευση για ένα σχέδιο μπορεί να μου δώσει ένα ύφασμα, κάποιες άλλες ένα βιβλίο, ένα ταξίδι, μία ταινία. Περιπλανιέμαι ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά, υφάσματα, υφές και γραμμές, δημιουργώντας ρούχα άλλοτε θηλυκά, μερικές φορές ρομαντικά και άλλες πιο κλασικά.

popaganda2

popaganda12

Δεν θα βρεις τίποτα στενό ή πολύ κοντό στην ντουλάπα μου! Οι χαλαρές γραμμές, οι θηλυκές λεπτομέρειες και τα όμορφα μοτίβα υφασμάτων είναι για εμένα τα πιο σημαντικά στοιχεία του προσωπικού μου στυλ και αυτό θέλω να αντικατοπτρίζεται και στις συλλογές μου.

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα είδος υφάσματος, θα διάλεγα μάλλον το βελούδο. Σκληρό στο μάτι αλλά πολύ μαλακό στην υφή. Παιχνιδίζει στο φως. Είναι πολυτελές, ιδιαίτερο και πολύ θηλυκό. Έχει δώσει την έμπνευση για ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, το “Black Velvet”.

popaganda4

popaganda6

Τα κομμάτια της φετινής συλλογής ξεκινούν από  39 ευρώ, που είναι η μπλούζα από chiffon και βελούδινες λεπτομέρειες, και φτάνουν μέχρι τα 70 ευρώ.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται το e-shop και παράλληλα δουλεύω για την καλοκαιρινή συλλογή. Μεγάλη προσδοκία για το μέλλον είναι να αποκτήσει το Wanderer μία κοινότητα που θα μοιράζεται τις ίδιες αξίες και στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

popaganda5