Το παίρνουμε ως δεδομένο ότι και εσύ αγαπάς τα straight-leg jeans όσο και εμείς. Το πιο βολικό και εύκολο κομμάτι στη ντουλάπα μας που μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, δεν έχουν εποχή. Γι’ αυτό και είναι το τέλειο για αυτή τη μεταβατική περίοδο από καλοκαίρι σε φθινόπωρο. 

Στη βόλτα

Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα ωραίο, χαλαρό πουκάμισο που θα το φορέσεις από μέσα για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου. Μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου πέδιλα και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. 

Straight-leg jeans και πως να τα φορέσεις
Outfits for Work

Στη δουλειά

Μην έχεις στο μυαλό σου μόνο το κλασικό μπλε τζιν. Μπορείς να βρεις ένα τζιν που να σε βολεύει και σε μαύρο χρώμα που θα σου λύσει τα χέρια όταν θα ψάχνεις outfits για το γραφείο. Μπορείς να συνδυάσεις το τζιν με ένα ωραίο, στιλάτο πουκάμισο και ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι ή και γόβες. 

Straight-leg jeans και πως να τα φορέσεις
Claire Alexandria

Με blazer

Για να μετατρέψεις ένα αρκετά casual outfit σε ένα outfit που να μπορείς να βάλεις και στη δουλειά, η λύση είναι μία: blazer. Συνδύασε το αγαπημένο σου straight-leg jean με ένα απλό t-shirt ή και ένα t-shirt με ένα μονόχρωμο ή ριγέ blazer. Μπορείς να φορέσεις sneakers αλλά σιγά σιγά μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι και την εκδοχή με μποτάκια.

Straight-leg jeans και πως να τα φορέσεις
Who What Wear

Με φούτερ

Όσο και να μη θες, πρέπει να αποδεχτείς πως μπαίνει το φθινόπωρο. Για να το πάρεις καλύτερα σκέψου όλα τα ωραία φουτερ που θα βγάλεις σιγά σιγά για να φορέσεις του επόμενους μήνες. Σκέψου όλα σου τα αγαπημένα φούτερ που θα συνδυάσεις με το straight-leg jean σου και και τις μπαλαρίνες ή τα loafers σου και όλα θα πάνε καλά!

Straight-leg jeans και πως να τα φορέσεις
Em Street Style