Με τη Lynn Chen συναντηθήκαμε ένα συννεφιασμένο πρωινό του Νοεμβρίου, μερικές εβδομάδες αφού είχε επιστρέψει από τη Σανγκάη και μία μεγάλη, σφιχτή αγκαλιά ήταν το πρώτο πράγμα που μοιραστήκαμε.

Η Lynn που μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, παθιάζεται με τη μόδα, συγκινείται όταν μιλάει για την οικογένειά της και έχει όλες τις απαντήσεις για την αγάπη, τον έρωτα, την ευτυχία και το στυλ φυσικά. Η Lynn δεν είναι μόνο η ιδρύτρια της Cloud9byL. αλλά η φίλη που θα θέλαμε όλοι να έχουμε.

Έχω μάθει από μικρή ηλικία, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που έχει μέσα ο εαυτός σου. Ακόμα κι αν προσεύχεσαι, στον Θεό που πιστεύεις, αν δεν προσπαθήσεις, αν δεν παλέψεις, αν δεν πεις «μπορώ να τα καταφέρω και θα τα καταφέρω», τότε δεν θα πετύχεις τίποτα. Όσο για την πίστη στις θρησκείες, πιστεύω ότι συνδέεται με την αγάπη, και με το πόσο θες να δώσεις στον υπόλοιπο κόσμο αυτό που έχεις μέσα στην καρδιά σου.

Από όταν γεννιόμαστε, μέχρι το τέλος της ζωής μας, σκεφτόμαστε τι είναι έρωτας και τι είναι αγάπη. Ε, λοιπόν είναι όταν δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς, να χαμογελάς. Πιστεύω πως όλα συνδέονται, και η ευτυχία είναι αυτό που σου δίνει ενέργεια να προχωράς. Όταν υπάρχει ευτυχία, μπορείς να κάνεις τα πάντα, βρίσκεις τη δύναμη. “Happiness makes everything happen”. Ακόμα και στα παιδιά μου λέω πως ”όταν ξυπνάτε το πρωί, να αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον, ακόμα και όταν δεν είστε καλά.” Η αγκαλιά θα σου δώσει ενέργεια, και η ενέργεια θα σου δώσει ευτυχία.

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάσαι από που προέρχεσαι, σε κάθε επιτυχία και σε κάθε αποτυχία. Γιατί η πραγματική ευτυχία προέρχεται από την αυθεντικότητά μας. Αν δεν σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο, τότε ζεις σε μια ψεύτικη «φούσκα» ευτυχίας.

Πολλοί φίλοι με αποκαλούν παθιασμένη με τη μόδα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, νιώθω πως η μόδα μας ενώνει, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, Νομίζω ότι είναι κάτι που περνάει από γενιά σε γενιά. Θες η ζωή σου να έχει ποιότητα, και το ίδιο γίνεται και με τα ρούχα σου, είναι η φιλοσοφία της Βίβιαν Γουέστγουντ αυτό και το πιστεύω πολύ. Φυσικά στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο, ίσως δεν το αντέχει το πορτοφόλι μας, αλλά αυτό προσπαθώ να φτιάξω μέσα από το Cloud9byL.

Φαντάζομαι έναν χώρο του Cloud9byL. που οι γυναίκες δεν έρχονται μόνο για να βρουν ρούχα, αλλά για να χαλαρώσουν, να πιούν καφέ, να ακούσουν μουσική, να υπάρξει επικοινωνία. Μαζί -οι γυναίκες- μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Ένα ωραίο ντύσιμο -που το έχεις επιλέξει εσύ- σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Θα μπεις μέσα σ’ έναν χώρο με 500 άτομα, και θα ξεχωρίσεις, μόνο και μόνο επειδή αγαπάς το ρούχο που φοράς.

Όταν ξυπνήσω και θα φορέσω ένα ρούχο που θα μου αρέσει, θα μου φτιάξει η μέρα! Την κάθε στιγμή της κάθε ημέρας δεν θα τη ζήσω ξανά, οπότε σκέφτομαι όταν επιλέγω ρούχα τι θα ήθελα να με ντύσει εκείνη τη στιγμή. Είμαι Δίδυμος στο ζώδιο, μου αρέσει η αλλαγή. Κάθε βράδυ επιλέγω διαφορετικά ρούχα για την επόμενη μέρα. Ξοδεύω περίπου 45 λεπτά για να τα επιλέξω, γιατί ξέρω ότι αυτό που θα φορέσω θα συντροφεύει τις στιγμές της επόμενης μέρας.

Τα κορίτσια που φοράνε τα ρούχα μας, δεν έχουν ηλικία, έχουν δυναμική προσωπικότητα, και βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στα ρούχα. Δεν έχει σημασία τι κάνουν στη ζωή τους, αλλά η προσωπικότητα που έχουν.

Κάθε τομέας είναι δύσκολος, ειδικά στη μόδα. Θεωρώ πως αν πιστεύεις όμως ότι είσαι μοναδικός και ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου, τότε θα το κάνεις, και θα το κάνεις πολύ καλά.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν αυτό που αγαπάνε. Ζουν μηχανικά. Είμαι τυχερή που κάνω αυτό που αγαπάω. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, ακριβώς γιατί κυνήγησα αυτό που αγαπάω. Παλεύω κάθε μέρα να μένω δυνατή, κι αυτό το περνάω και στις καμπάνιες μου. Εμπνέομαι για αυτές από την πραγματικότητα, από την αλήθεια μου.

Θέλω όποια γυναίκα φοράει Cloud9byL., να μπορεί να το αγοράσει και να μπορεί να νιώσει καλά μέσα σε αυτό!

Tο κεντρικό μήνυμα του brand Cloud 9 by L είναι ότι δεν επηρεάζεται από στερεότυπα. “Αν σου αρέσει κάτι ξέχνα τους κανόνες και απλά φόρεσέ το! Δείξε ποια πραγματικά είσαι μέσα από το στυλ σου, εκείνο που φανερώνει την προσωπικότητά σου. Μη φοβάσαι να είσαι αυθεντική, να είσαι πραγματικά ο… «γυμνός» εαυτός σου.” Τώρα που γνώρισες κι εσύ τη Lynn κατάλαβες ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Get dressed…stay naked!, είναι το σύνθημα.