Η αλήθεια είναι πως μόλις είχα πρωτοδεί το Holy Spirit ήξερα αμέσως πως θα το χτίσω. Με απίστευτα κοκτέιλ και διακόσμηση που θυμίζει μπαρ του κέντρου, μου έκλεψε την καρδιά. Που να φανταστώ πως με τα ποτά και τα ξενύχτια θα πεινούσα. Και μάλλον δεν ήμουν η μόνη. Τα παιδιά του Holy Spirit αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους “παιδάκι” απέναντι, το Holy Chicken. Ένα μαγαζί με μόνο κοτόπουλα για κυρίως και με την πιο ωραία Margarita στην Γλυφάδα (συγνώμη, αλλά είναι αλήθεια). holy chicken
Στο Holy Chicken με το που μπαίνεις, βλέπεις ένα χαλάκι στην εξώπορτα που σε κάνει να έχεις τύψεις για τους ανθρώπους που έβρισες στην διαδρομή μέχρι να φτάσετε εκεί. Πιο συγκεκριμένα, “I am sorry for what I said when I was hungry”. Βαθύ, σας νιώθω παιδιά. Με το που ανοίγεις τον κατάλογο βλέπεις κοτόπουλα παντού και βάζεις ένα hashtag στην ζωή σου, του τύπου #eisai_kota και συνεχίζεις την μελέτη. Το ωραίο με αυτόν τον κατάλογο είναι πως δεν μοιάζει με κανέναν. Δεν σου προτείνει έτοιμα πιάτα, μα φτιάχνεις εσύ το δικό σου. Αρχικά, διαλέγεις το αν θέλεις να φας στήθος, μπούτι ή φτερούγες. Πολύ βολικό για εμάς τους περίεργους. Και στην συνέχεια διαλέγεις την μαρινάδα που θέλεις εσύ. Άλλοι διαλέγουν την καυτερή, άλλοι μια πιο μεσογειακή και άλλοι προτιμούν την μουστάρδα. Χωρίς όμως να έχουμε τελειώσει, διαλέγεις και την σαλτσούλα που θες για dip. Κοινώς, έχεις όλη την ευθύνη για την γεύση του πιάτου που πήρες. Νιώθεις λίγο πιο ενήλικας τώρα, ε; holy chicken food Και φυσικά δεν πάει πίσω από σαλάτες, σούπες αλλά και γλυκά. Με λίγα λόγια είναι ένα μαγαζί το οποίο έλειπε από την Γλυφάδα και κατ’ εμέ, η Γλυφάδα το είχε πολύ ανάγκη.
Αξίζει τώρα, να κάνουμε μια αναφορά στην Margarita του Holy Chicken. Ωραιότατη κανάτα με frozen Margarita με lime σε ποτήρι γεμάτο αλάτι. Ποιος χειμώνας, ποιο καλοκαίρι; Αυτή είναι για πάντα.
holy chicken 2
Για όσους βρεθούν προς τα νότια και θέλουν να γίνουν κότες: Λαοδίκης 38, Γλυφάδα
Τηλ. 2108982469