Πιθανότατα θυμάσαι τον χαμό και την βαβούρα που έκανε το A Very English Scandal όταν κυκλοφόρησε το 2018. Προετοιμάσου για κάτι ανάλογο το 2020 από τον ίδιο δημιουργό, Russell T. Davies. Η σειρά Boys αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία του.

Για τη σύνοψη της σειράς ξέρουμε τα εξής:

Είμαστε στο 1981, στην αρχή μιας νέας δεκαετίας και ο Ritchie, o Roscoe και ο Colin ξεκινούν μια νέα ζωή στο Λονδίνο. Αρχικά άγνωστοι μεταξύ τους, αυτοί οι νέοι ομοφυλόφιλοι φίλοι μαζί με την φίλη τους, Jill, θα αρχίσουν να μοιράζονται μια ολόκληρη ζωή. Όμως ένας νέος ιός βρίσκεται σε έξαρση και θα επηρεάσει τις ζωές τους όπως ποτέ άλλοτε. Κάτω από τη σκιά του AIDS, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να ζουν και να αγαπούν πιο παθιασμένα από ποτέ.

Συνήθως δεν διαβάζω τις συνόψεις των σειρών, γιατί θεωρώ ότι απλά προσπαθούν να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Εδώ όμως είδα τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων να περνούν μπροστά από τα μάτια μου κι αυτό δεν το λες αδιάφορο. Η σειρά θα χωρίζεται σε 5 μέρη και βασικό παράγοντας για την αναμενόμενη επιτυχία της είναι το εξαιρετικό της καστ. Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 στο Channel 4.

O Olly Alexander, τραγουδιστής της μπάντας Years & Years, θα παίζει τον Ritchie, το golden boy της παρέας. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι αισθάνεται “το πιο τυχερό αγόρι του κόσμου” μιας και επιλέχθηκε να παίξει σε σειρά του Russell T. Davies. Όντας ο ίδιος υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, παραδέχεται πως ο συγκεκριμένος δημιουργός έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του ως άνθρωπο.

Θα δούμε επίσης τον Omari Douglas στον ρόλο του Λονδρέζου party boy Roscoe, αλλά και τον Callum Scott Howells να υποδύεται τον ήσυχο Ουαλό Colin. Όσο για την Jill, εκείνη θα την υποδυθεί η Lydia West που έχουμε ξαναδεί και στη σειρά Years and Years.

H μεγάλη έκπληξη σε αυτό το σημείο είναι η συμμετοχή του Neil Patrick Harris στη σειρά

Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος που έχει την χαρά και την τιμή να είναι μέρος μιας δουλειάς του Russell T.Davies. Πόσο μάλλον στο Boys, προσθέτουμε εμείς. Κι αν συμφωνούμε με αυτό είναι γιατί για τον Russell T.Davies, η δεκαετία του 1980 είναι αρκετά γνώριμη.

Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει ο κίνδυνος ότι η ιστορία θα ξεχαστεί. Επομένως, είναι τιμή μου να γράφω αυτή τη σειρά για όλους όσους χάσαμε αλλά και για αυτούς που επιβίωσαν.